Moskisvet.com
Partizani 1941 računalniška igra

Tehnologija

Na Juriš! V tej strateški računalniški igri ste partizan!

A.P.
04. 05. 2019 13.09
1

Se še spomnite računalniške igre Commandos? Strateške igre iz leta 1998, ki je navdušila mnoge? Realnočasovna akcijska strategija nas je postavila v vlogo britanskih specialistov, ki so delovali za sovražnikovo črto in ubijali ter sabotirali predvsem nemške sovražnike in reševali zaveznike. V igri smo nadzorovali deseterico vojakov različnih spretnosti. Nekaj podobnega, a še mnogo kompleksnejšega se nam obeta v prihajajoči računalniški igri Partizani 1941, v kateri se prelevimo v partizana.

Igračarska krajina je polna iger, v katerih se lahko prelevimo v zahodne zaveznike, a le redko katera nam ponuja priložnost, da si nadenemo uniforme vojakov, ki so nam zgodovinsko blizu. To vrzel bo zapolnila ruska računalniška igra Partizani 1941 (Partisans 1941), nekakšni Commandosi po partizansko, akcijska strategija postavljena v čas 2. svetovne vojne, v kateri nosimo uniformo partizanov.

Slovenska računalniška igra ruši vse pred seboj
Preberi še
Slovenska računalniška igra ruši vse pred seboj

Partizani 1941 so delo ruskega razvijalca iger Alter Games iz Moskve in niso klasična realnočasovna strategija. Naloge so še veliko kompleksnejše od misij v igri Commandos, zato od nas zato terja veliko mero iznajdljivosti in potrpežljivosti. Med drugim bomo lahko izbirali čas misij in sprejemali odločitve na podlagi vremena, ki ga bomo lahko obrnili nam v korist. Med posameznimi misijami se bomo lahko utaborili, si naprtili nove misije, se dokopali do novega orožja, ipd.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Namesto britanske, bomo operirali z 10-člansko četico partizanov, s katerimi se bomo na okupiranih ruskih tleh, bodisi v uniformi, bodisi v civilni opravi, borili proti Silam osi. Žal bomo v vlogi ruskih in ne jugoslovanskih partizanov, pa vendar nam je to vseeno bliže kot igranje britanskega oz. ameriškega vojaka. Ni pa še znano, kako bo Alter Games sledil zgodovini oz. razlagal zgodovinska dejstva, zato ne pričakujte brezhibne učne ure iz zgodovine. Sprva bo igra na voljo le za osebne računalnike (PC), kdaj in če bodo Partizani 1941 na voljo tudi za druge platforme, pa še ni znano. Do izida, katerega datum prav tako še ni znan, se moramo zadovoljiti z nekajminutnim posnetkom igranja, zaradi katerega pa smo še bolj neučakani.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492