Moskisvet.com
Pokemon Sleep

Tehnologija

Mobilna igra, zaradi katere boste vzljubili jutra

A.P.
30. 05. 2019 08.00
0

Sovražite jutra? Podjetje Pokemon Company je najavilo zanimiv projekt, nočno različico mobilne igre Pokemon Go, zaradi katere boste vzljubili vstajanje, poleg tega pa vas bo spodbujala, da si boste privoščili dovolj spanca.

Običajno nam računalniške in mobilne igre kratijo spanec, ta mobilna igra pa bo dosegla ravno nasprotno, saj nas bo spodbujala k zadostnemu spancu. Se spomnite Nianticove mobilne igre Pokemon Go iz leta 2016, ki je mularijo ''prisilila'' v hojo in gibanje (in bila spotoma kriva za preko 100.000 prometnih nesreč)? Nekaj podobnega bo poskušala tudi mobilna igra Pokemon Sleep. Ta bo nagrajevala tiste, ki si bodo privoščili dovolj spanca. Mnogi namreč pozabljajo, da je spanec eden glavnih stebrov zdravja, strokovnjaki pa ga priporočajo vsaj sedem ur na dan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kako bo deloval Pokemon Sleep, pri izdelavi katerega so se razvijalci kakopak posvetovali s Snorlaxom in bo integriran v prenovljeno različico Pokemon Go, Pokemon Go Plus +? Spremljal bo spalne navade igralcev in če si bodo ti privoščili dovolj spanca, bodo za zdrav življenjski slog nagrajeni.

Obeta se nam nova AR epidemija
Preberi še
Obeta se nam nova AR epidemija

Poleg igre bo igralec dobil posebno zapestno uro v slogu zapestnice Pokemon Go Plus, ki bo v slogu pametnih zapestnic, ki merijo kakovost spanja, skrbno spremljala aktivnosti lastnika. ''Zamisel je, da se igralci veselijo zbujanja vsako jutro,'' razlaga Tsunekazu Ishihara, glavni izvršni direktor podjetja Pokemon Company, ki igro razvija skupaj z Nintendom, ki bo poskrbelo za zapestnice. Na voljo bo leta 2020.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417