Moskisvet.com
uros bitenc

Tehnologija

Likanje srajce preprosto kot še nikoli

V.H.
15. 11. 2019 09.25
0

Danes je likanje sproščeno in zabavno opravilo, ki navdušuje številne moške. Ne verjamete? Berite naprej.

Današnji moški ne potrebuje ženske za to, da bi skrbela zanj, kot je to počela njegova mama, saj si zna sam zlikati srajco. Če ste med tistimi, ki jih stisne pri srcu, ko samo pomislijo na to, da bi se lotili tega opravila, pa kar pogumno in brez skrbi, saj smo za vas pripravili nasvete, s katerimi boste pravi frajer v oblačilih, ki jih boste zlikali kot profesionalec.

Kako se pravilno lotiti likanja moških oblačil?

Srajca

Likanje srajce je lahko zahtevno, če nimate dovolj izkušenj. Začnite pri ovratniku, ramenih in likajte na obeh straneh. Potem so na vrsti rokavi, ki veljajo za najtežji del. Razgrnite jih in poravnajte rob, da ne boste imeli na koncu dvojnega. Sledi osrednji del, na katerem ne izpustite predelov med gumbi. Rob srajce naj bo na robu likalne mize, hkrati pa bodite pazljivi pri likanju hrbtne strani, da se ne boste zalikali.

Hlače na rob

Hlače najprej likajte na notranji strani in pričnite od zgornjega dela navzdol. Torej pas, žepi, ki jih polikate na obeh straneh. Potem jih obrnite na pravo stran in jih po dolžini poravnajte na likalni deski. Polikajte obe hlačnici in na koncu naredite samo še zarobo na dolžini.

Kavbojke

Vsestranske in priljubljene kavbojke polikajte narobe obrnjene, da ne boste poškodovali tkanine. Pred likanjem jih poravnajte in izmenično zlikajte obe hlačnici. Ne likajte jih pri visoki temperaturi in malo več pazljivosti namenite likanju stranskih ali notranjih šivov. Pomagate si lahko s paro, ki bo vaše kavbojke zmehčala, zgladila gube in vam olajšala sam postopek.

Danes je likanje z novo tehnologijo enostavno, učinkovito in celo zabavno.
Danes je likanje z novo tehnologijo enostavno, učinkovito in celo zabavno. FOTO: Arhiv ponudnika

Kaj potrebuje vsak moški za najboljši rezultat

Likanje s parno postajo Philips PerfectCare Elite Plus vas bo zagotovo navdušilo. In ne samo vas, tudi ženske, pri katerih boste dobili še dodatne plus točke. Danes je likanje z novo tehnologijo enostavno, učinkovito in celo zabavno, zato se ga z veseljem lotijo sodobni moški. Med njimi sta David Urankar in Uroš Bitenc, ki sta po nekaj tednih preizkušanja parne postaje izpostavila lastnosti likalnika, ki jih moški nujno potrebuje.

Učinkovitost

Želja vsakega moškega je, da bi bilo likanje hitro, preprosto in učinkovito in tudi če se kdaj zalikate, da lahko gubo odpravite z eno samo potezo. Likalnik Philips PerfectCare Elite Plus ustvarja popolno količino pare in se ponaša z najnaprednejšim detektorjem gibanja na trgu – Senzor DynamiQ. Senzor daje moč likanju, takrat ko jo potrebujete. Senzorska tehnologija, ki se je pretežno uporabljala za pametne telefone, v avtomobilih in tako naprej, je zdaj obogatila tudi moderne likalnike. To pomeni, da likalnik sledi vašim gibom in izpust pare prilagaja vašim potrebam.

Likanje z novim likalnikom je lahko sproščeno. V tem še posebej uživa David Urankar.
Likanje z novim likalnikom je lahko sproščeno. V tem še posebej uživa David Urankar. FOTO: Arhiv ponudnika

Brez ožganin

Likanje z novim likalnikom je lahko sproščeno. V tem še posebej uživa David Urankar: "S PerfectCare Elite Ohilips Plus je situacija bolj sproščena in zdaj med likanjem brez skrbi zraven počnem še druge reči. Gledam tekmo, opravim kakšen klic in si naredim kavo. Likalnik pazi, da se kaj ne zažge, likanje mi glede tega ne povzroča več toliko skrbi. 

Pomembno je, da je srajca na koncu zlikana … Četudi zaradi motilcev pozornosti in zato, ker moški pač ne zmoremo početi več stvari hkrati, to traja malo dlje." Brez tehnologije OptimalTEMP, vodilne tehnologije v panogi in izuma podjetja Philips, ki zagotavlja tkanine brez ožganin, to ne bi bilo mogoče. 

Kako dobro in sproščeno gre Davidu od rok likanje, si lahko ogledate TUKAJ.

Enostavno in preprosto likanje

Uroš Bitenc je eden tistih moških, ki ni preveč maral likanja, ker ga je vse minilo že v fazi priprave: "Vsi ti listki in nastavljanje temperature … Človek porabi deset minut, preden sploh začne likati. V desetih minutah bi raje že kaj zlikal in opravil to nalogo. S Philipsovo parno postajo je to precej lažje. In predvsem je manj branja hieroglifskih znakov na listkih." Zahvaljujoč tehnologiji, lahko vedno likate s popolno temperaturo, od kavbojk do svile, brez prilagajanja temperature. Sortiranje oblačil in nastavljanje likalnika ni več potrebno, zato boste prihranili kar nekaj časa.

Kako je Uroš vzljubil likanje, si lahko ogledate TUKAJ.

Še vedno ne morete verjeti, da so moški navdušeni nad likanjem? Zaradi likalnika Philips PerfectCare Elite Plus je postalo likanje celo prijetno opravilo. Privoščite si ga TUKAJ.

Sponzorirana objava

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376