Moskisvet.com
pametna ura

Tehnologija

Kako vam pametna ura lahko pomaga pri uresničevanju novoletnih zaobljub?

M.S.
24. 01. 2023 08.00
0

Mnogi vsako novo leto sprejemamo novoletne odločitve in čeprav je te dobronamerne, na videz lahke odločitve, lahko sprejeti, jih je veliko težje izpolniti. Tudi vi pogrešate nekoga, ki bi vas stalno spodbujal in motiviral na vseh področjih življenja? Danes je to povsem mogoče, in sicer z različnimi tehnološkimi orodji, ki kažejo naš napredek in nas ohranjajo motivirane. Zato je vse, kar potrebujete, morda samo nekaj, kar bo obogatilo vaše zapestje.

Vsako leto si po novoletnih praznikih, polni vere vase in v življenje radi zastavimo bolj ali manj uresničljive cilje, za katere smo trdno prepričani, da se jih bomo držali. Novoletne odločitve si postavljamo z najboljšimi nameni, vendar ni čudno, da jih toliko ljudi že po nekaj tednih ne uresniči – pogosto si namreč zastavimo pretežke in resnično neuresničljive cilje. Potem pa mine prvi mesec novega leta in mi smo od vseh skrbno zastavljenih ciljev pošteno utrujeni. Tudi če menite, da imate motivacije dovolj, saj ste obdani z ljudmi, ki vas podpirajo, je pomembno tudi, da imate orodja, ki vam olajšajo doseganje ciljev. Ene izmed teh orodij so lahko tudi pametne ure.

Je čas, da investirate v pripomoček, ki ne bo obupal v prvih mesecih novega leta? Ste pomislili, da vam pri uresničevanju zaobljub pravzaprav lahko pomaga pametna ura? Ta bo z vnemo spremljala vaše korake, bitje vašega srca, če boste to želeli, in se oglasila vsakič, ko se boste predolgo sedeli na enem mestu.

pametna ura
pametna ura FOTO: Arhiv naročnika

Kako izbrati pametno uro?

Ko iščete pametno uro, ki bi jo uporabljali za svoje športne aktivnosti, morate upoštevati nekaj stvari, ki lahko bistveno vplivajo na to, kako dobro bo ura delovala in izpolnjevala vaše potrebe. Ena najpomembnejših stvari, ki bi jih vsi lastniki pametne ure morali upoštevati, je življenjska doba baterije. Če ste vzdržljivostni športnik, potrebujete uro, ki bo zdržala na vseh vaših treningih.

Če bi želeli spremljati svoje zdravje, se morate prepričati, da so informacije, ki jih želite spremljati, na voljo tudi na vaši uri. Večina posameznikov se najraje odloči za spremljanje spanja in srčnega utripa, vendar pa lahko stavite tudi na nekatere bolj poglobljene statistike, ki jih morda ne boste našli v vsaki uri, kot so raven kisika, temperatura in spremljanje nerednega srčnega utripa.

Razmislite tudi, ali želite, da se vaša ura povežete z lokacijo, kjer trenutno ste.

Razmislite, za katero dejavnost boste uporabljali vašo pametno uro?!

Najprej se morate odločiti, katero športno dejavnost želite spremljati in katerim zaobljubam želite slediti, saj bodo od tega odvisne osnovne funkcije pametne ure. Če je vaš namen ukvarjanje s tekom ali kolesarjenjem, je prav gotovo pomembno, da vaša ura nudi navigacijo oz. sledenje z GPS, medtem ko bodo drugi morda iskali druge, prav tako pomembne karakteristike. Tisti, ki se držijo telovadnice, pa bodo morda želeli spremljati različne oblike vadbe v zaprtih prostorih, kot sta vadba z utežmi in kardio. Ne glede na vaše novoletne zaobljube in želje je vaša popolna ura zagotovo na voljo, le izberite pravo.

Sponzorirana vsebina 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 306