Moskisvet.com
Kadrovska agencija Workforce

Tehnologija

Kako je Uroš našel svojo prvo zaposlitev s pomočjo agencije za zaposlovanje Workforce

PR
18. 10. 2023 06.35
0

Ko sem končal študij računalništva, sem se znašel pred pomembno prelomnico v svojem življenju: iskanjem svoje prve zaposlitve. Kljub številnim znanjem, ki sem jih pridobil med študijem, sem se zavedal, da bo iskanje pravega delovnega mesta zahtevalo več kot le dobro izobrazbo.

Prek študentskega servisa sem vsako poletje našel študentsko delo ter tako dobil priložnost za delo v različnih podjetjih. To mi je omogočilo raziskovanje različnih panog in pridobivanje znanja, ki ga učilnica ne more ponuditi. Po nasvetu staršev sem se odločil poiskati pomoč pri agenciji za zaposlovanje Workforce.

Kadrovska agencija Workforce
Kadrovska agencija Workforce FOTO: Arhiv naročnika

Registracija v bazi iskalcev zaposlitve

Ko sem se vpisal v njihovo bazo iskalcev zaposlitve, sem bil presenečen nad številom možnosti, ki so se odprle. Kadrovska agencija mi je omogočila dostop do širokega nabora podjetij in pozicij, ki so ustrezale mojim kvalifikacijam in interesom. Predstavili so mi tudi njihov pristop k iskanju zaposlitve, ki je temeljil na razumevanju mojih in naročnikovih želja in potreb.

Individualiziran pristop

Kar me je najbolj navdušilo, je bila njihova sposobnost, da so me resnično razumeli. Skozi več razgovorov so izvedeli več o mojih kariernih ciljih, o tem, kakšno delo bi me najbolj navdušilo in kako lahko najbolje izkoristim svoje kompetence. Ta individualiziran pristop mi je dal občutek, da nisem le številka v množici iskalcev zaposlitve, ampak da sem pomembna stranka, ki jo želijo uspešno usmeriti na poti do kariernega uspeha.

Aktivno iskanje zaposlitve

S pomočjo agencije za zaposlovanje Workforce sem se odločil aktivno iskati svojo prvo zaposlitev. Redno so me obveščali o prostih delovnih mestih, ki bi bila zame zanimiva. Pri tem so mi nudili tudi podporo pri pripravi na razgovore, svetovali so mi, kako izboljšati svoj življenjepis in kako se ustrezno pripraviti na razgovore za zaposlitev. Njihovi nasveti so se izkazali za neprecenljive in pomagali so mi, da sem se počutil samozavestno in pripravljeno na izzive, ki jih prinaša iskanje zaposlitve.

Ujemanje z idealno službo

Potem ko sem zaposlitev intenzivno iskal več mesecev, se je pojavila priložnost, ki se je zdela kot popolno ujemanje. Delovno mesto, ki so mi ga predstavili, je zahtevalo točno tiste kompetence, ki sem jih razvijal med študijem, in ponujalo je konkurenčno plačilo ter možnost za napredovanje. S pomočjo agencije za zaposlovanje Workforce sem se uspešno zaposlil in začel graditi svojo kariero.

Izkušnja za celo življenje

Poleg tega, da sem našel svojo prvo zaposlitev, sem se skozi to izkušnjo naučil veliko o iskanju zaposlitve in o tem, kako se predstaviti potencialnemu delodajalcu. Razumem, da je to šele začetek moje kariere, vendar sem hvaležen agenciji za zaposlovanje Workforce, da mi je pomagala premostiti vrzel med študijskimi leti in vstopom na trg dela. Moja izkušnja s to kadrovsko agencijo je bila izjemno pozitivna in z veseljem jo priporočam vsakemu, ki išče strokovno podporo pri svojem kariernem razvoju.

Agencija za zaposlovanje Workforce

V agenciji za zaposlovanje Workforce razumemo, da je prehod na trg dela lahko velik izziv. Zato smo tukaj, da vam pomagamo premostiti to vrzel po celotni regiji Adria. Preverite tudi odprta delovna mesta na strani Oglasi za posao (Srbija) in Posao (Hrvaška).

Kadrovska agencija Workforce
Kadrovska agencija Workforce FOTO: Arhiv naročnika

Če želite tudi vi izkoristiti svoj potencial in najti svojo prvo zaposlitev s pomočjo agencije, se vpišite v bazo iskalcev zaposlitve ali stopite v stik z nami. Skupaj bomo oblikovali pot, ki vas bo pripeljala do želenega kariernega uspeha.

Kontakt:
Workforce d.o.o.
E: info@workforce.si
T: +386 1 600 3538


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400