Moskisvet.com
optimizacija spletnih strani

Tehnologija

Boljša vidnost na internetu s podjetjem Dominatus

M.S.
20. 12. 2022 09.00
0

S svojim spletnim mestom boste dosegli veliko več obiskovalcev, če bo to premišljeno zasnovano. Dominatus Digital vam pomaga do boljše vidnosti tudi na Hrvaškem.

Če bi radi svoje storitve predstavili v digitalni obliki, boste za postavitev internetne strani ali trgovine potrebovali kar nekaj spretnosti na področju grafičnega dizajna in kodiranja. Lahko pa to prepustite strokovni ekipi podjetja Dominatus, ki ima dolgoletne izkušnje z opravljanjem različnih digitalnih storitev. Mednje spada tudi optimizacija spletnih strani, katere osnovni namen je privabiti čim več uporabnikov, ki prek brskalnika iščejo številne storitve oz. izdelke, ki jih želijo kupiti. S tem si boste lahko povečali možnost za rast prodaje.

Optimizacija spletnih strani
Optimizacija spletnih strani FOTO: Arhiv naročnika

Kako vse skupaj poteka?

Najprej lahko podjetju Dominatus pošljete povpraševanje prek kontaktnega obrazca in opišete svoje želje. Jasno navedite, katero storitev potrebujete. Če želite izdelavo novega internetnega mesta, bodo poskrbeli za celotno izdelavo. Če pa ga že imate, bo najprej sledila temeljita analiza, nato pa bodo poskrbeli za optimiziranje, ki bo zagotovilo, da se bo vaše internetno mesto razvrstilo med prvimi zadetki v brskalniku.

Z rednimi merjenji pozicij boste stalno imeli povratno informacijo glede trenutne razvrstitve vašega podjetja oz. izdelkov, ki jih ponujate. Boljšo razvrstitev vam prinašajo prave ključne besede, ki vam jih bodo po skrbni analizi predlagali. Tu je ključno predvsem tesno sodelovanje med vami in izvajalcem, saj je za dosego ciljev ključnega pomena prav to, da so upoštevani tudi vaši predlogi. Samo tako bodo lahko določili najbolj ustrezne ključne besede, ki bodo vašemu poslovanju dale povsem nov zagon. 

Prevajanje hrvaščine
Prevajanje hrvaščine FOTO: Arhiv naročnika

Kakovostni in strokovni prevodi: Dominatus Digital

Če poslujete s Hrvaško in bi radi imeli internetno trgovino v dveh ali več jezikih, ali imate cel kup poslovne ali spremne dokumentacije, ki potrebuje prevajanje hrvaščine, vam Dominatus Digital zagotavlja strokovne in kakovostne prevode po konkurenčnih cenah.

Za še boljši končni izdelek lahko naročite tudi lektoriranje, saj bo tako še bolje poskrbljeno, da bo prevedeno besedilo temeljito pregledano in ustrezno prilagojeno ciljnemu jeziku, za kar poskrbijo naravni strokovno usposobljeni prevajalci. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki potrebujete uradne sodne prevode v slovenščino, za kar bodo poskrbeli uradno imenovani sodni tolmači, ki so edini kvalificirani za izdelavo sodnih prevodov. 

Kakovostni in ugodni prevodi

Poleg zagotovljene visoke kakovosti vam pri Dominatus Digital zagotavljajo hitro odzivnost in ugodne cene. Cena je navedena glede na avtorsko stran, ki znaša 1500 znakov brez presledkov. Običajno vam za navaden prevod iz slovenskega v hrvaški jezik zaračunajo 15,60 evra, medtem ko cena sodno overjenega prevoda znaša 33,20 evra. 

Seveda pa se cene razlikujejo tudi glede na to, iz katerega v kateri jezik se prevaja. Torej, pri navadnem prevodu v slovenščino boste odšteli malo več, 19,60 evra. Cena sodnega prevoda v obe smeri pa ostane enaka. Če že ob naročilu izrazite željo, da je vanj vključeno še lektoriranje, potem vas bo vse skupaj stalo za 2 evra več v primeru lektoriranja slovenskega besedila, v primeru hrvaškega pa 21,60 evra. Vedno se boste za točno ceno dogovorili že pred dokončno potrditvijo naročila, ravno tako boste tudi izvedeli za predvideni čas, v katerem bo prevod dokončan.

Sponzorirana vsebina

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 313