Moskisvet.com
Zaporniki so preprosto izginili - 2

Stil

Zaporniki so preprosto izginili

U.K.
21. 08. 2012 15.02
8

Ameriški domorodci so verjeli, da obstajajo na otoku Alcatraz vrata, ki vodijo v svet demonov. To verjamejo celo nekateri ljudje, ki so delali na otoku ali pa so bili v zloglasnem zaporu zaprti.

Zaporniki so preprosto izginili - 3
Zaporniki so preprosto izginili - 3 FOTO: Reuters

Skrivnostne tematike zloglasnega zapora so se lotili tudi v uspešni nanizanki z naslovom Alcatraz, ki si jo lahko ogledate vsako soboto in nedeljo ob 21.00 od 25. avgusta dalje na prvem slovenskem naročniškem paketu POP NON STOP. 

Sarah Jones
Sarah Jones FOTO: Reuters

21. marca 1963 so iz zloglasnega zapora Alcatraz skrivnostno izginili tamkajšnji zaporniki in stražniki. Da bi prikrili skrivnostno izginotje, je ameriška vlada v medijih objavila, da bodo zapor ukinili zaradi vprašljive varnosti. Sedanjost. Izginuli zaporniki se nenadoma vrnejo in se spet podajo na stara zločinska pota. Zanimivo je, da se od svojega izginotja do danes niso postarali, obenem pa se ne spominjajo, kje so preživeli vsa ta leta. Poleg tega se zdi, da vsi po vrsti iščejo določene predmete. Detektivka Rebecca Madsen, katere dedek in stric sta v zaporu delala kot stražnika, je odločena, da bo zadevi prišla do dna.

V nanizanki med rugimi igrajo Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra in Sam Neill.

Kot rečeno boste lahko nanizanko spremljali že od sobote, 25. avgusta. POP NON STOP pa vam v sodelovanju s portalom Moški svet ponuja tudi privlačne nagrade, ki si jih lahko prislužite z odgovorom na nagradno vprašanje.

"V katerem zalivu se nahaja otok Alcatraz?"
a) White Water Bay
b) Guantanamo Bay
c) San Francisco Bay

Pravilne odgovore nam pošljite na e-pošto do petka, 24. 8. 2012, do 12.00. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali pet srečnežev ali srečnic, ki bodo prejeli nagrade. V e-pošti pripišite še vaše ime, priimek in naslov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470