Moskisvet.com
Zakaj so ta očala vredna 30 tisoč evrov - 4

Stil

Zakaj so ta očala vredna 30 tisoč evrov?

M.J.
02. 09. 2011 10.14
6

Podjetji Bentley Motor in Estede sta prvo leto uspešnega sodelovanja praznovali z omejeno serijo sončnih očal, za katera bo treba odšteti približno toliko denarja kot za soliden avtomobil srednjega razreda.

Prvo kolekcijo Bentleyjevih očal je izdelalo podjetje Estede, znano po izdelavi visokokakovostnih očal. Njihova oblika sicer ne predstavlja zadnjih modnih smernic, toda to tudi ni bil namen Bentleyjevih oblikovalcev. Prestižnim kupcem so tako na voljo brezčasna očala, izdelana iz zlata, paladija ali platine. Okvirji so ročno izdelani in zloščeni do visokega sijaja, ob straneh pa je ročno vgraviran vzorec in znak podjetja Bentley. Leče zanje je izdelalo priznano nemško podjetje Zeiss. In čeprav vas ne bodo obvarovala pred nalezljivimi boleznimi, bo zanje treba odšteti od 7 tisoč evrov za tiste iz zlata pa vse do 30 tisoč evrov za tista izdelana iz platine. Pri Bentleyju so se odločili, da serijo vsakega modela omejijo na zgolj 100 primerkov. Seveda bo vsak izmed modelov imel tudi svojo serijsko številko, s čimer se bo njihova ekskluzivnost le še povečala.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497