Moskisvet.com
Prekrokana noč - 5

Stil

Ste pripravljeni na Prekrokano Noč?

S.R.
24. 04. 2012 11.05
2

Velika večina ljudi je na večerni zabavi že kdaj pregloboko pogledala v kozarec, poleg 'mačka' pa je rezultat mnogokrat tudi to, da se svojih dejanj iz prejšnje noči ne spomnimo. V mnogih primerih je to dobrodošlo, težave pa nastanejo le takrat, ko se pretekle noči nujno moramo spomniti.

Brez hazardiranja v Las Vegasu pač ne gre.
Brez hazardiranja v Las Vegasu pač ne gre. FOTO:
Prav s takšno težavo se spopadajo junaki velike filmske uspešnice Prekrokana Noč (The Hangover). Prijatelji Doug, Phil, Stu in Alan se namreč odpravijo na nepozabno noč v Las Vegas oziroma mesto greha.
Paket POP NON STOP, ki na enem mestu združuje vse najboljše vsebine, razveseljuje in zabava! Akcijska ponudba velja samo še do jutri! Več o akciji Čas za vas lahko izveste na tej povezavi.
Njihov prijatelj Doug se bo namreč čez dva dni poslovil od samskega stanu, zato mu želijo prijatelji pripraviti kar se da nepozabno zabavo. Po noči popivanja in zabavanja z dekleti se fantje drugo jutro zbudijo z zelo težkimi glavami, za nameček pa se prejšnje noči sploh ne spomnijo. To sicer ne bi bila težava, vendar fantje hitro ugotovijo, da Douga ni nikjer. Da je vse skupaj še huje, prekrokani zabavljači v sobi najdejo majhnega dojenčka in čisto pravega tigra. Kljub popolni izgubi spomina se mora trojica sedaj zbrati ter med skrbjo za dojenčka in iskanjem lastnika tigra podoživeti prejšnjo noč, saj bodo le tako lahko našli svojega izgubljenega prijatelja ter ga pravočasno dostavili na njegovo poroko.
Fantje pridejo navzkriž tudi z zakonom.
Fantje pridejo navzkriž tudi z zakonom. FOTO:

Njihovo iskanje in ugotavljanje, kaj za vraga se jim je zgodilo prejšnjo noč, jih popelje iz ene nore dogodivščine v drugo, vse po vrsti pa so seveda izjemno zabavne. Tega mnenja so bili tudi gledalci, saj je komedija Prekrokana Noč v kinematografih doživela izjemen uspeh in si poleg cele kopice nagrad prislužila tudi zlati globus. Štirje glavni igralci so zaradi velikega uspeha komedije postali prave zvezde, o priljubljenosti komedije pa priča tudi dejstvo, da je izvirna Prekrokana Noč že dobila nadaljevanje, v delu pa je tudi že tretji del.
'Odštekano' trojico, ki se obupano trudi poiskati izgubljenega prijatelja, si sedaj lahko ogledate tudi na malih ekranih. Prekrokana Noč bo namreč premierno na sporedu na POP KINO, 27. 4. ob 20.00.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414