Moskisvet.com
WU-LE - 12

Stil

Slovenci rušijo meje klasične mode

N.J.
19. 11. 2015 08.20
5

Slovenska ekipa »WU-LE« je na platform Kickstarter predstavila velikanski izziv klasični modi. Izdelali so prav posebne kravate, ki postavljajo klasiko na povsem novo raven in jo približujejo še tistim, ki radi izstopajo, so radi drugačni.

WU-LE - 6
WU-LE - 6 FOTO: Arhiv proizvajalca

Pravzaprav bi se težje povezali z naravo kot – s kravato, ki si jo zavežemo okoli vratu. Mlada in ustvarjalna slovenska ekipa WU-LE tako s pomočjo Kickstarter kampanje predstavlja nov unikaten in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate. Posebna prednost je kreativnost, zato je največ pozornosti namenjajo prav ideji, zgodbi in vsakemu detajlu v procesu izdelave. 

Popolnoma slovenski proizvod

Iz slovenskega lesa so uspeli oblikovati prvo kravato, kjer je sleherna unikatna in ročno izdelana. "Kot prstni odtis narave, podložena z usnjem, izjemno lahka, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu," pravijo. Izdelana je iz slovenskih materialov in je dokaz, da se da izjemni domači surovini v eni najbolj gozdnatih dežel Evrope dodati tudi zasluženo in visoka dodana vrednost. "Skupaj z umetniškim pristopom sveže ideje prinašajo v modo čarobno moč narave in prav zato ponujajo izziv klasični modi, ki jo predstavlja kravata kot eden najpomembnejših moških modnih dodatkov," so prepričani.

WU-LE - 14
WU-LE - 14 FOTO: Arhiv proizvajalca

Poleg standardnih modelov ročno izdelanih WU-LE kravat, ki jih lahko naročite tudi skupaj z žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, ponujajo tudi prilagojene modele. Ponujajo izdelke iz 20 različnih vrst lesa, nudijo možnost kombiniranja, tako da je lahko končni produkt povsem prilagojen uporabniku, ki lahko z izbiro sodeluje pri ustvarjanju unikatnega izdelka, ki ga ‘zapakirajo’ v ličen usnjen ovitek.

Razmislite – morda je pa to tisto posebno poslovno darilo, ki ste ga iskali. Lahko pa namignete vaši dragi, da vam letos pod smrečico postavi kaj takšnega …

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497