Moskisvet.com
Sanja Grohar

Stil

Objavili fotografije gole Sanje Grohar!

K.Š.
26. 03. 2012 09.39
40

Se je spomnite leta 2007, ko se je Sanja Grohar povsem gola smehljala z naslovnice najbolj priljubljene moške revije? Takrat je Aleš Bravničar naredil čisto pravo umetnino, ki se je očitno zapisala v zgodovino Playboya ...

Modna revija Nine Šušnjara - Sanja Grohar
Modna revija Nine Šušnjara - Sanja Grohar FOTO: Miro Majcen
Vroča tudi za Američane

Čeprav ima ameriško uredništvo revije na razpolago skoraj neskončno število fotografij, je izbira za aprilsko številko padla na našo seksi Sanjo Grohar. Iz 'arhiva' so povlekli fotografijo, ki jo je naredil Aleš Bravničar in na kateri je še kako vroča Sanja Grohar, ter jo objavili v izjemno brani rubriki Afterhours.

Mično pevko smo poklicali in malce pokramljali tudi o tem, da očitno sedaj 'vzburja' tudi Američane.

"Sicer je obdobje Playboya že za menoj, vendar ko me je urednik Borut Omerzel poklical in povedal za objavo, sem bila seveda polaskana. Sicer pa se moje življenje zaradi tega ni spremenilo, še vedno je pevska kariera na prvem mestu in kmalu bom izdala novo skladbo."

Uživa v gledanju humorističnih serij na spletu

Kot mnoga mlada dekleta tudi Sanja preživi res veliko časa za računalnikom. Z računalnikom dela, ustvarja in se sprošča. „Ko imam čas, ga kar precej preživim za roza prenosnikom ... Na koncu sicer pristanem na spletni strani, kjer si ogledujem svoje najljubše humoristične serije.“

Tudi vi si lahko kot Sanja privoščite ogled priljubljenih humorističnih in drugih serij!

Ni apple bejba!

Sanja Grohar se še v nečem loči od drugih mičnih lepotičk – ni odvisna od appla, temveč od blackberryja. „Odvisna sem od blackberryja in sedaj imam bold 9700. Kmalu si bom pa kupila bold 9900. Lahko rečem, da sem odvisna, saj gre tudi na stranišče z menoj. Moji najbližji so me včasih siti, saj sem neprestano s svojim dragim berryjem."

 
 
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 
 
 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400