Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Stil

Resnični 'Jezni ptiči'

M.J.
11. 11. 2011 09.00
0

Dobro poznano igro Angry birds je zasnovalo finsko podjetje Rovio in je trenutno ena izmed najbolj popularnih iger za pametne telefone. Sprva je bila na voljo zgolj za Applove operacijske sisteme, kasneje pa so jo ponudili tudi za operacijski sistem android.

In kdo so glavni akterji v igri? Seveda nihče drug kot jezni ptiči, ki jih igralec s katapultom strelja na različne strukture in s tem osvobaja (različica Rio) v kletkah ujete ptiče. In ko napredujete, se pojavijo novi ptiči, nekateri s posebnimi sposobnostmi, ki jih lahko sprožite. Igra je kombinacija komičnega stila, igralca hitro zasvoji, poleg tega pa je na voljo brezplačno. Nekatere izmed glavnih akterjev pa je upodobil tudi Mohamed Raoof in s tem pokazal, kako bi ptiči iz igre izgledali v živo. Nekateri izmed njih resnično delujejo jezni, avtor pa jih je upodobil s pomočjo slik ptičev iz narave, za njihov jezni pogled pa je uporabil grafično orodje. In treba je priznati, da mu je delo resnično dobro uspelo.

Jezni ptiči pa prihajajo tudi na velika platna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376