Moskisvet.com
moška figa - 5

Stil

Nov trend kar ne pojenja ...

N.J.
18. 11. 2015 08.17
11

Včasih smo lahko opazovali naše babice, kako spretno so si zvijale lase v figo. Danes to ni več stvar za babice, temveč za prave moške. Ker pa imajo mnogi težave s puščanjem dolgih las, nekatere ovira tudi plešavost, so se domislili rešitve: 'montažna' figa.

Da, prav ste prebrali. Tud tisti, ki imate daljše lase, a ne dovolj dolge za figo, si lahko zdaj omislite moderno hipstersko frizuro.
Fige, ki se jih namesti s pomočjo sponk za lase, izdeluje Groupon. Proizvajalec podaja navodila namestitve, in sicer naj si moški svoje lase počese nazaj, kot bi imel spete v čop (ali figo), namesti figo iz umetnih las in jo pritrdi s pomočjo lasnic oziroma kar s sponkami za papir, če nimate drugega pri roki. Na voljo so v treh barvah: črne, rjave in blond.

moška figa
moška figa FOTO:

Če se vam zdi bizarno ali ne – takšni so pač modni trendi. In če si ženske omišljajo lasne podaljške in umetne nohte – zakaj moški ne bi imeli umetnih fig?

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492