Moskisvet.com
image (28)

Stil

Opala, kdo pa je ta lepotička?

Ma.K.
22. 09. 2016 08.02
0

Nesporna zvezda slovenskega spletnega prostora Igor Mikič nadaljuje svojo misijo odkrivanja novih čarov. Spretno miganje je nesporen moški čar in Alfa se je tokrat odločil naučiti nekaj plesnih korakov. A ne čisto navadnih …

Vsak med nami ima svoj čar, nekateri ga morajo samo še odkriti, je prepričan zvezdnik slovenskega spletnega prostora, igralec, fitneser in maneken Igor Mikić. Ker želi moške navdahniti k proslavljanju svoje individualnosti in jim pomagati pri pridobivanju samozavesti, se je odločil, da bo tudi sam odkrival svoje nove čare. Tokrat si je želel nekoliko dvigniti adrenalin, zato se je odpravil na prav posebno avanturo: obiskal je plesno društvo Vintage swing.

»Dobr' sukaš kolega! A bi ti mene naučil kako zasukat' eno lepo miško?« je bil Mikić vidno očaran nad tem, kar je videl, ko je stopil v dvorano in spoznal plesalce. Dobil je svojega mentorja, ki mu je pokazal nekaj osnovnih korakov in čez nekaj minut je že obvladal »rock, step, tripple step, tripple step«. A to za Alfo ni bilo dovolj! Želel je, da ga naučijo še sukanja in dvigovanja, da bo znal migati točno tako, kot je videl v filmih. Tudi te plesne veščine je usvojil, kot bi mignil in kmalu se je z brhko plesalko že spretno vrtel po plesišču ter privabljal poglede številnih mimoidočih, ki so ju med sprehodom mimo dvorane opazovali skozi okno in se spraševali, ali je Alfa vendarle našel svojo srno.

Čeprav je predan fitneser in mu ni mogoče zlahka priti do živega, je Mikić ob koncu plesne ure moral priznati, da so ga plesalke in plesalci pošteno namučili. A osvojil je nov čar – plesni čar – ter tako dokazal, da se vsak moški lahko nauči miganja, če ima le dovolj volje, samozavesti in se zaveda, da je edinstven. Za piko na i lahko doda še kanček dišave Axe Adrenaline z motami ledenega mošusa in ingverja za dober pričetek prvih plesnih korakov!

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497