Moskisvet.com
mikic006

Stil

V zadnjem mesecu dni se mu je zgodilo marsikaj ...

Ma.K.
06. 10. 2016 13.13
0

Igor Mikić, postaven plavolasi fitnes trener, maneken in velika zvezda slovenskega spletnega prostora, je v preteklih tednih odkrival svoje nove čare. Najprej se je naučil, kako se v francoščini reče 'srna', nato je izpili svoje plesne korake, potem pa se preizkusil še v vlogi glasbenika. In rezultat?

Igor Mikić je postaven plavolasi alfa moški, ki ga poznajo domala vsi, ki »dajo tudi kaj nase, ne le vase«. Sam je namreč prepričan, da mora moški delati tako na svojem karakterju ter olikanosti, kot tudi skrbeti za privlačen zunanji izgled - sploh, če želi ujeti kakšno srno, tuno ali gazelo. Ker je med slovenskimi moškimi opazil kar velik primanjkljaj samozavesti, se je pred tedni odločil, da bo tudi sam odkril še nekaj svojih novih čarov in tako pripadnikom močnejšega spola dal vedeti, da je vsak lahko car – če le ima dovolj motivacije in se zaveda svoje edinstvenosti.

mikic002
mikic002 FOTO:

Gremo v šolo

Najprej se je ponovno odpravil v šolsko klop, da izpopolni svoj vokabular. »Prjatu, six pack je huda stvar, ampak če hočeš eno hudo srno ujet, potem moraš dobro vrtet jezik ... Ker sej veš, kdor pr' jeziku špara, ta pr' lubicah strada! Če več jezikov govoriš, potem se ljubezni ne bojiš. Zato sem se danes odloču, da bom odkril svoj retori – čar, da bom boljši podokničar,« je svojim sledilcem pojasnil, preden se je odpravil na uro francoščine, na kateri se je naučil številnih osnovnih francoskih stavkov, ki jih je nujno treba vedeti pri osvajanju srnic, njegov besednjak pa je sedaj bogatejši tudi za francoske različice svojih najbolj prepoznavnih fraz, kot so 'to pa ja' in 'mišica to ve'. Njegovo učenje jezika ljubezni si lahko ogledate tukaj.

mikic003
mikic003 FOTO:

Miganje in sukanje mu ni delalo večjih težav

Naslednji izziv je bil bolj živahne narave. Alfa se je namreč odločil nekoliko dvigniti adrenalin, zato se je odpravil na prav posebno avanturo: obiskal je učno uro swinga. »Dobr' sukaš kolega! A bi ti mene naučil kako zasukat' eno lepo miško?« je bil Mikić vidno očaran nad tem, kar je videl, ko je stopil v dvorano in spoznal plesalce. Dobil je svojega mentorja, ki mu je pokazal nekaj osnovnih korakov, a to za Alfo ni bilo dovolj! Želel je, da ga naučijo še sukanja in dvigovanja, da bo znal migati točno tako, kot je videl v filmih. Tudi te plesne veščine je usvojil, kot bi mignil in kmalu se je z brhko plesalko že spretno vrtel po plesišču ter privabljal poglede številnih mimoidočih, ki so ju med sprehodom mimo dvorane opazovali skozi okno in se spraševali, ali je Alfa vendarle našel svojo srno. Video utrinki Mikićeve adrenalinske učne ure swinga so vam je na voljo na tej povezavi.

mikic004
mikic004 FOTO:

Spreten tudi z mikrofonom in inštrumenti

Vrtenju jezika in miganju je želel Mikić na koncu dodati še nekaj ritma, zato se je odločil preizkusiti svojo glasbeno nadarjenost. Obiskal je vajo znane glasbene skupine, kjer se je najprej preizkusil v petju, nato še v igranju na inštrumente. Veselo je poprijel za saksofon, bas in bobne, še najbolj všeč pa mu je bila kitara. A ker je naš Alfa unikat, je na koncu med rekviziti našel povsem svoj, edinstven inštrument: zanimivo plastično piščalko, s piskanjem na katero je vsaki odigrani pesmi dodal svoj podpis. Kako je bilo slišati, lahko preverite tukaj.

mikic006
mikic006 FOTO:

Med odkrivanjem čarov pritegnil veliko lepotic

Mikićevo odkrivanje novih čarov ni ostalo neopaženo. S svojo samozavestjo in pozitivno naravnanostjo je pritegnil veliko pripadnic nežnejšega spola in morda bo med njimi našel celo svojo srnico. Vsem, ki še odkrivajo svoj čar, pa svetuje: »Zajemite življenje s polno žlico, probajte čim več stvari, veliko potujte, berite knjige in se izobražujte, ker znanja in karakterja vam ne more nihče vzeti. Bonton in olika je zelo privlačna odlika, da boste moški kot se šika. Kar misliš in v kar verjameš, to postaneš, zato mislite pozitivno in verjamite v svoje sanje. Bodi vedno nasmejan, da ljudem polepšaš dan. N'č tazga.«

mikic001
mikic001 FOTO:

Dandanes se ženskam namreč zdijo privlačnejši moški, ki so to kar so: edinstveni in vedno pozitivno naravnani. A da nekdo postane to, kar je, je potrebne veliko samozavesti, ki pa je v sodobnem času mnogim žal primanjkuje. Ravno zato je Axe lansiral novo linijo moških dišav za vsak dan, ki poudarjajo njihovo individualnost. O tem pričajo že njihova imena: Signature, Urban in Adrenaline. Novi Axe moški so zrelejši in točno vedo, da ni nič bolj privlačno od njih samih ter njihove edinstvene osebnosti. Zato kar pogumno na pot odkrivanja novih čarov, ki naj vam jih pomagajo poudariti dišave Axe.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470