Moskisvet.com
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 3

Stil

VIDEO: Nikoli ne uganete, kaj je sledilo

Ma.K.
29. 09. 2016 14.06
0

Igralec, fitneser in maneken Igor Mikić se je pred tremi tedni lotil prav posebnega izziva: odkrivanja novih čarov. Dokazal je že, da mu tuji jeziki ne povzročajo večjih težav in da zna spretno migati, tokrat pa se je odločil preveriti, kako izostren je njegov občutek za muziciranje.

Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 2
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 2 FOTO:
Vsak med nami je lahko zelo privlačen, če le premore dovolj samozavesti in se dobro počuti v svoji koži. S tem se strinja tudi nesporna zvezda slovenskega spletnega prostora Igor Mikić, ki bi rad moške spodbudil k odkrivanju tistega, kar jih dela edinstvene, zato se je pred tedni lotil odkrivanja svojih čarov. Prepričan je namreč, da zrel moški še kako dobro ve, da ni nič bolj privlačno od njega samega in njegove edinstvene osebnosti. »Pr'jatu, če bi tudi ti rad postal največji car, odkrij svoj čarsvetuje slovenski Alfa.
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 3
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 3 FOTO:

Odkril nov čar ... in občutek za ritem!

Mikić se je tokrat odločil preizkusiti svojo glasbeno nadarjenost, zato je obiskal vajo glasbene skupine Leni Kravac. »Jaz grem zdaj nekaj zapet, svoje glasilke ogret. To pa ja,« je rime zlagal že po poti in se tako na svoj način pripravljal na odkrivanje novega čara. Člani skupine so ga zelo lepo sprejeli, še posebej pa je bila nad njim navdušena edina ženska predstavnica benda, pevka Tamara, s katero sta že čez nekaj trenutkov veselo prepevala njihove največje hite.

Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 5
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 5 FOTO:

Mikić se je po dokazanem pevskem talentu preizkusil še na inštrumentih: veselo je poprijel za saksofon, bas in bobne, še najbolj všeč pa mu je bila kitara. A ker je naš Alfa unikat, je na koncu med rekviziti našel povsem svoj, unikaten inštrument: zanimivo plastično piščalko, s piskanjem na katero je vsaki odigrani pesmi dodal svoj podpis. »Ker si bil na vseh inštrumentih in vokalu najbolj zbran, smo se odločili, da postaneš uradni Leni Kravac član,« je Mikića ob koncu srečanja razveselil basist Matija, bobnar Gregor pa mu je podaril prav posebno majčko. Alfa je prisrčno darilo zamenjal za dišavo AXE Signature ter tako poskrbel, da bo tudi glasbenik lahko odkril še kakšen svoj čar.

Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 6
Igor Mikić odkriva svoj čar: muzičar - 6 FOTO:

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497