Moskisvet.com
Spartak: Bogovi arene

Stil

Nasilje, golota in seks

U.K.
03. 08. 2012 09.55
9

Na VOYO si boste lahko ogledali še minisezono ene najbolj priljubljenih zgodovinskih nadaljevank s podnaslovom Bogovi arene.

Prva sezona z naslovom Spartak: Kri in pesek je izjemno priljubljena predvsem iz treh razlogov: nasilje, golota in seks. Nadaljevanka namreč ne prizanaša gledalcu s prikrivanjem prizorov nasilja, temveč stvari prikaže tako, kot so se pred tisočletji najverjetneje res dogajale, kljub temu da je zgodba večinoma izmišljena.

Oglejte si izjemno popularno miniserijo Spartak: Bogovi arene na VOYO!

 

V prvi sezoni zgodba spremlja Spartakovo življenje od zgodnejših let, ko se je skupaj z rojaki iz Trakije pridružil pomožnim rimskim četam, nato pa se po izdaji obrnil proti rimskim gospodarjem. A njegovo kljubovanje ne traja prav dolgo, saj ga rimski poveljnik, legat Klavdij Glaber, hitro ujame in obsodi na smrt. A vse skupaj se ne izteče po njegovih načrtih, saj Spartak kljub nemogočim možnostim preživi in postane eden najboljših gladiatorjev, kar so jih Rimljani kdaj koli videli.

Zgodba miniserije Bogovi arene se vrne v čas pred prvo sezono, spremlja pa bojevnika z imenom Gannicus, prvega gladiatorja, ki postane prvi prvak arene Capua.

Zgodovina je pač prežeta z nasiljem, seks pa je tako ali tako gonilna sila tega sveta. In prav v slednjem nadaljevanka še posebej izstopa. V njej namreč nastopajo lepotičke, kot sta Lucy Lawless in Viva Bianca. In igralke nič pretirano ne skrivajo svojega telesa.

Miniserijo Bogovi arene, ki prav tako ne skopari z izjemno nazornim prikazom nasilja in ljubezenskih prizorov, si lahko ogledate na VOYO! Za pokušino pa si oglejte nekaj igralk, ki so se pojavile v nadaljevankah.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497