Moskisvet.com
simpatična voditeljica - 3

Stil

Nuša Lesar bi naše bralce častila s cvičkom!

S.R.
02. 04. 2012 10.03
27

Med slovenskimi voditeljicami lepotic prav zares ne manjka, tako da je že sam izbor peščice najlepših nehvaležno delo.

simpatična voditeljica - 4
simpatična voditeljica - 4 FOTO: Nadja Zobec

Bralci portala Moški svet ste tako pred kratkim imeli priložnost glasovati o najbolj simpatični voditeljici na naših televizijah. Na izbiro ste imeli Oto Roš, Darjo Zgonc, Petro Kerčmar, Polono Jambrek, Nušo Lesar, Uršo Miklič, Niko Mulec in Alenko Arko.

S 5791 glasovi je prepričljivo slavila voditeljica oddaje SVET na Kanalu A Nuša Lesar. Drugo mesto v naši anketi pa je s 3030 glasovi zasedla voditeljica oddaje POP IN Ota Roš. Nuša je našo anketo tudi sama zelo hitro zasledila, predvsem pa so jo njeni Facebook prijatelji ažurno obveščali o rezultatih.

Kaj pa simpatična Nuša povedala o zmagi v naši anketi?

"Kaj menim o tem? Se opazi, da sem zardela? :) Priznam, da se mi prav dobro zdi v takšni konkurenci pristati na prvem mestu :) Vesela sem, da gledalci kljub temu, da vodim informativno oddajo, v meni opazijo sproščenost in simpatičnost. Rada imam svoje delo, v studiu se dobro počutim in očitno se to tudi opazi. Glede na to, da sem Dolenjka, bi z veseljem častila vse, ki so kliknili na moje ime en deciliter cvička, ampak vidim, da nimam toliko zaloge :) Zato vam pošiljam en prešeren nasmeh in upam, da ste z majhnim zadovoljni :)"
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417