Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Stil

Možje v črnem še v tretje, in z njimi tudi Pitbull

U.K.
25. 04. 2012 12.02
9

Pevec Pitbull je za prihajajoči film Men in black III posnel videospot z naslovom Back in Time.

Poleg tega pa je pesem zapel tudi na tradicionalni Sonyjevi konferenci v Cancunu. Film Men in Black III bo gotovo eden tistih, ki bo v kina pritegnil množice navdušencev. Tudi tokrat se bosta namreč v filmu pojavila tako Will Smith kot Tommy Lee Jones. Agent J (Will Smith) mora odpotovati v preteklost, v leto 1960, da bi preprečil umor agenta K (Tommy Lee Jones in Josh Brolin), ki bi popolnoma spremenil zgodovino.

In nekaj podobnega je storil tudi Pitbull, ki se s pesmijo Back in Time v glasbenem smislu vrača v preteklost. Oglejte si video nastopa v živo v Cancunu!

Prav zanimivo bo videti, kaj je za gledalce tokrat pripravil režiser Barry Sonnenfeld, ki je posnel tudi prva dva dela. Le redko kateri film, ki v osnovi ni mišljen kot nadaljevanje, namreč obdrži tisto svežino, ki jo gledalec pričakuje. A film Men in Black III to svežino obljublja. Film naj bi bil prežet z akcijo, humorjem in prav gotovo ne bo razočaral. Na slovenska in svetovna platna prihaja 24. maja 2012, tudi v 3D.


 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414