Moskisvet.com
Dandy

Stil

Dandy 1 na 1: nasveti za mlade moške, ki želijo zažigati na sceni

A.P.
20. 10. 2019 07.00
0

Medtem ko se zdi, da imajo ženske občutek za oblačenje zapisano v genih, pa marsikateremu moškemu kombiniranje oblačil predstavlja veliko težav, posebej fantom, ki so ravno prišli na ''trg''. A brez skrbi, pripravili smo kratek vodič po moški modi z modnimi nasveti, ki vas bodo čez noč spremenili v frajerja.

Saj poznate tisto zgodbo o dekletu, ki sname očala in se spremeni v najlepšo žensko na svetu? Nekaj takega, kot se je zgodilo v filmu Ona je prava (She's All That) iz leta 1999 s Freddiejem Prinzem Jr.-jem in Rachel Leigh Cook. Sprejmete ali ne, obleka naredi človeka, in če imajo nekateri čut za oblačenje, je drugim kombiniranje oz. izbor oblačil, obutve in modnih dodatkov nerešljiva uganka.

Testirali smo tvoj naslednji pametni telefon
Preberi še
Testirali smo tvoj naslednji pametni telefon

Marsikateri moški na začetku svoje poti nima pravih oz. realnih modnih smernic, zato smo pripravili kratek video priročnik za vse mlade, ki bi se radi iz ''grdega račka'' prelevili v frajerja in za to ne potrebujejo mecena v oblik staršev ali premožnega strica, pač pa le malce občutka in pravo držo. Če boste dobro oblečeni, boste tudi bolj samozavestni in saj veste, ženske imajo rade samozavestne moške!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 403