Moskisvet.com
Alfa Mikić - 38

Stil

Alfa Mikić pred novim izzivom!

Ma.K.
08. 09. 2016 15.37
0

Le kdo ga ne pozna: Igor Mikić, plavolasi fitnes trener, maneken in glavna zvezda nove zabavno-poučne oddaje na VOYO, je velika zvezda slovenskega spletnega prostora. V naslednjih tednih bo odkrival svoj čar, ga prenašal na ostale moške ter tako pomagal krepiti njihovo samozavest. To pa ja!

Alfa Mikić - 38
Alfa Mikić - 38 FOTO: VOYO

Ljubitelji internetnih hitov so ga vzljubili s fitnes izzivi, lani pa je posnel serijo odmevnih kratkih filmčkov Mikić osvaja Slovenijo. Igor Mikić je postaven plavolasi alfa moški, ki se lahko pohvali z več kot dvema in pol milijonoma ogledov njegovih spletnih oddaj, kar priča o njegovi izjemni priljubljenosti med slovenskimi gledalci. Ker opaža, da številnim Slovencem močno primanjkuje samozavesti in bi to slabo statistiko rad obrnil na bolje, se bo v naslednjih tednih lotil številnih zanimivih izzivov in tako odkrival svoj čar. Pred tem smo ga povprašali o tem, kako ohranja svoj čar in kako poskrbeti, da bomo zvečer zaspali v dobri družbi.

Oddaje
Oddaje FOTO:

Mikič, ti si definitivno odkril svoj čar. Povej, kako človek postane prva slovenska mišica?

Mislim, da ima vsak človek svoj čar, in dar, ki ga odlikuje. Mene odlikujejo reči, kot so red, vztrajnost in disciplina in to je lepa vrlina. Živim svoje sanje, ker sem trdo delal zanje, tako da dopusta ne potrebujem, ker imam vsak dan počitnice. S športom se ukvarjam že celo življenje in si ne predstavljam življenja brez njega. 'Mikičevi fitnes sistemi' je bila prva oddaja v Sloveniji, kjer sem na zabaven in zanimiv način predstavljal vaje v fitnesu, različne športe in povedal tudi kaj o prehrani ter dodatkih. Oddaja je bila zelo gledana in priljubljena, predvsem med mladimi, tako da sem zaradi tega postal "prva slovenska mišica". Sem tudi velik motivator s svojimi Mikičizmi, ki jih lahko ljudje slišijo na radiu Salomon, ter z Motivacijskimi sistemi, s katerimi sem izpolnil svojo željo, da vračam nazaj družbi in poskušam pozitivno vplivati na ljudi. Če ima človek vizijo, željo in trdo dela, lahko doseže vse in preseže svoje sanje, če le verjame vanje. Mišica to ve.

Telovadnico obvladaš. Kaj pa kaj kuhinja? Plesišče?

Telovadnica je moj prvi dom, vendar kuhinja je pa takoj za njo. Po poklicu sem kuhar ter gastronomski tehnik, tako da se v kuhinji znajdem zelo. Kuham si sam, štiri obroke na dan, že od svojega osemnajstega leta, odkar sem se osamosvojil. V Avstraliji sem dve leti delal kot maneken, osebni trener in kuhar, tako da mi je tudi kulinarika drugih držav oziroma kontinentov znana. Plesišče ni ravno moj teren, vendar za Alfa osebo ni ovire in se z vsakim izzivom spoprime. Mišica to zna.

Alfa Mikić - 3
Alfa Mikić - 3 FOTO: VOYO
Da je moški samozavesten, je pomembno, da odkrije svoj unikaten čar, kajne?

Samozavest je v življenju ključnega pomena, ker jo potrebujemo pri vsakodnevnih opravilih, kot so razgovori za službo, sestanki, zmenki, govori pred publiko itn. Samozavesten človek verjame v sebe, svoje cilje, svoje sanje, se pozna in ve, kaj hoče v življenju. Samozavest je velik razlog, da je tako veliko samskih ljudi, ki se bojijo pristopiti do svoje simpatije in ji povedati, kaj čutijo do nje, zato fantom svetujem sledeče: zberite pogum, lepo se oblecite, nadišavite in stopite v akcijo, kot pravi gentlemani. Bodite taki do ljudi, kakršni hočete, da so ljudje do vas. To pa ja.

Imaš kakšen nasvet za vse, ki še odkrivajo svoj čar?

Vsem, ki še odkrivajo svoj čar, bi svetoval sledeče: zajemite življenje s polno žlico, probajte čim več stvari, veliko potujte, berite knjige in se izobražujte, ker znanja in karakterja vam ne more nihče vzeti. Bonton in olika je zelo privlačna odlika, da boste moški kot se šika. Kar misliš in v kar verjameš, to postaneš, zato mislite pozitivno in verjamite v svoje sanje. Bodi vedno nasmejan, da ljudem polepšaš dan. N'č tazga.

Ko greš zvečer v mesto, se nadišaviš ali prisegaš »na naravo«?

Samo zvečer? A čez dan pa ni pomembno? Kamor koli grem in kjer koli se pokažem, vedno dišim in se izkažem. Vonj je eden od petih človeških čutil, zato je zelo pomemben, ker z njim oddajamo feromone in ljubezenske hormone. Tako da, če želite, da v družbi zaspite, poskrbite, da dišite. Jaz imam rad sladek vonj, ker sem sladek kot bombon. Bum.

Odkrijte svoj čar!

Dandanes se ženskam zdijo privlačnejši moški, ki so to kar so, torej so edinstveni. A da nekdo postane to, kar je, je potrebne veliko samozavesti, ki pa je dandanes mnogim žal primanjkuje in ravno zato je Axe lansiral novo linijo moških dišav za vsak dan, ki poudarjajo njihovo individualnost. O tem pričajo že njihova imena: Signature, Urban in Adrenaline, Axe moški pa so zrelejši in točno vedo, da ni nič bolj privlačno od njih samih ter njihove edinstvene osebnosti. In točno tak je tudi Mikić. Prav zato bo v naslednjih tednih preizkušal svoj čar v plesu, učenju jezikov, muziciranju in še čem. Vas zanima, kako mu bo šlo? Potem ne zamudite njegovih ponedeljkovih nasvetov in pustite, da vam pomaga odkriti vaš čar!

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497