Moskisvet.com
Marilyn Manson in Johnny Depp - 5

Stil

Kaj pa je bilo to?!

K.Š.
13. 04. 2012 11.20
4

Na nedavni glasbeni prireditvi Revolver Golden Gods Award Show, kjer so se predstavili nekateri rockerski giganti, je največ zanimanja požel nenavaden par ... Na odru sta skupaj 'žagala' Marilyn Manson in Johnny Depp.

Marilyn Manson v akciji
Marilyn Manson v akciji FOTO: Reuters

Na odru znanega losangeleškega kluba so se zvrstili Slash, Evanescnce, Sixx:A.M., Black Veil Brides, Trivium in Marilyn Manson. Slednji je poskrbel za pravo presenečenje, saj se je v vlogi njegovega kitarista pojavil nihče drug kot hollywoodski zvezdnik Johnny Depp.
V zaodrju je alkohol tekel v potokih in očitno si ga je kar nekaj privoščil tudi temačni Marilyn ... Vsaj tako je izgledalo, ko je prišel na oder. Priredbo skladbe skupine Eurythmics – Sweet dreams je namreč izvedel na nekoliko 'neroden' način. Pesem, ki jo navadno Marilyn skoraj brezhibno zapoje, je zvenela precej slabše, kot bi morala.
Na srečo so se skoraj vsi obiskovalci osredotočili na 'pomembnega gosta' in niso opazili konkretnega Mansonovega fušanja ...

Poglejte si, kako je zvenelo:

Skladba bi morala zveneti nekako tako: 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417