Moskisvet.com
Katera je bolj seksi, mama ali hči? - 2

Stil

Katera je bolj seksi, mama ali hči?

M.J.
20. 11. 2011 17.30
15

Ena izmed zadnjih kampanj za spodnje perilo znamke The lake and the stars je naredila še korak dlje. Tokrat so v promocijske namene uporabili 19-letnico in njeno mamo, ki skupaj pozirata v spodnjem perilu. Se vam to zdi seksi, vznemirjujoče ali nespretna poteza podjetja?

Kako daleč bo šla modna industrija?
Kako daleč bo šla modna industrija? FOTO: Arhiv proizvajalca
Naj bo neprimerna oglaševalska kampanja ali umetnost. Pri podjetju trdijo, da ženski nista profesionalna modela, temveč zgolj običajni ženski, ki po naključju živita poleg lastnika podjetja v Brooklynu. Maayan Zilberman vodi newyorško podjetje s spodnjim perilom in kopalkami skupaj z Nikki Dekker, ta pa je razložila, kako je do tega prišlo."Veliko tem, s katerimi se v življenju ubadamo, se nanaša na psihologijo odnosov med ženskami, domačim okoljem in njihovim odraščanjem." Poleg tega je še dodala: "Tu ni nikakršne šokantnosti. Ne želimo, da bi se ljudje počutili neugodno, niti ne želimo ustvarjati nesoglasja. Želimo le soočiti nekatere poglede, o katerih ljudje ne govorijo veliko."
Zilbermanova je dejala, da je cilj kampanje sprožiti diskusijo o odnosih mlajše generacije do starejših žensk in obratno. Dejala je, da si želi, da bi kupci videli te fotografije in se vprašali, katera je bolj seksi.
In za katero bi se odločili vi?
In za katero bi se odločili vi? FOTO: Arhiv proizvajalcaOglejte si tudi trenutno najbolj seksi mamico na svetu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376