Moskisvet.com
Upajte si biti to, kar ste.

Stil

Kaj nas dela neustavljivo privlačne?

S.P.
09. 11. 2023 05.00
0

Pravijo, da so privlačni ljudje bolj uspešni. Tako v življenju nasploh kot pri navezovanju stikov z nasprotnim spolom. A pa privlačnost je zelo širok in relativen pojem, ki ni (vedno) povezan z videzom. Privlačna je lahko samozavest, energija, mimika, pri nekom nas privlači smeh, način hoje, stil, vonj. Vsekakor pa je najbolj privlačna in vznemirljiva pristnost. Da bi bili za nasprotni spol bolj privlačni, si torej upajte biti to, kar ste, z vsemi nasprotji in plastmi, četudi to nasprotuje pričakovanjem.

Zagotovo imate kakšnega prijatelja ali znanca, ki se ne more ravno pohvaliti s širokimi pleči in radiatorčki', z bleščeče belimi zobmi in milijoni na računu, pa vendarle mu uspe očarati celo najbolj nedostopna dekleta. Se sprašujete, kaj na njem je tisto nekaj, kar jih privlači? 

Morda se res najdejo ženske, ki padajo' (zgolj) na izklesana telesa ali debele denarnice, a če menite, da je večina takih, jih zagotovo preveč podcenjujete. Če želite pri ženskah vzbuditi privlačnost, bodite ...

MYSLF je več kot dišava.
MYSLF je več kot dišava. FOTO: Arhiv naročnika

Bodite samozavestni

Ne glede na to, kaj počnete v življenju, kaj vas veseli ali kako ste videti, stojte za tem. Ena od najbolj privlačnih lastnosti, ki jo moški lahko izžareva, je samozavest. Ta izvira iz notranjega ravnovesja in spoštovanja samega sebe. Kaže se v govoru, drži telesa, načinu obnašanja in odnosu do drugih. Samozavestni moški med drugim dajejo občutek stabilnosti, zanesljivosti in sposobnosti premagovanja izzivov. Moški, ki so prepričani vase in se počutijo udobno v svoji koži, oddajajo pozitivne vibracije in pri predstavnicah nežnejšega spola vzbudijo zanimanje. A pazite, meja med samozavestjo in samovšečnostjo je zelo tanka.

Bodite čustveni

Morda je nekoč veljalo, da morajo moški zatreti svoja čustva in izražati zgolj surovo moč, a ti časi so mimo. Moški, ki so sposobni izražati svoja čustva na zdrav način, so privlačnejši, saj s tem pokažejo svojo čustveno inteligenco in empatijo. Zmožnost izražanja ljubezni, naklonjenosti, ranljivosti in sočutja ustvarja globljo povezavo z nežnejšim spolom. To ne pomeni, da čustva pokažete vedno in povsod, ampak da ni nič narobe, če ste čustveni in odprti za sprejemanje čustev drugih.

Bodite skrivnostni

Ženskam je všeč, da lahko počasi odkrivajo vašo večplastnost in da jim ne prinesete vsega na pladnju' takoj. Moški, ki so nekoliko skrivnostni, bodo prej vzbudili zanimanje in željo po raziskovanju. To ne pomeni, da morate biti nedostopni ali karkoli skrivati, ampak da negujete svojo individualnost in osebno integriteto. S skrivnostnostjo ustvarjate draž, ki lahko ohranja iskrico še dolgo.

Bodite pozitivni

Pozitivna energija je nalezljiva in močno vpliva na privlačnost moškega. Le kdo bi si ob sebi želel osebo, ki ves čas negoduje, ni z ničemer zadovoljna in vedno vidi kozarec napol prazen? Moški, ki izžarevajo optimizem, veselje in radost do življenja, tudi pri nežnejšem spolu vzbujajo pozitivna čustva. In če ste obdarjeni' še s smislom za humor, ste zmagali.

Bodite to, kar ste

Takšni kot ste, ste najprivlačnejši, neponovljivi, najboljši. Prisluhnite sebi in se ne bojte izraziti svoje osebnosti, veličine. Bodite ponosni nase, saj ste edinstvena kombinacija svojih izkušenj in odločitev. In odkriti to edinstveno in osebno identiteto je najdrznejše dejanje, za katero se ne smete opravičevati.

Dodajte piko na I svoji privlačnosti z vonjem, ki odraža vas 

In da ste lahko tak moški, kot ste, potrebujete drugačno dišavo. Takšno, ki odraža vas. Ki izraža vse vaše jaze, vse vaše plasti. Ki odpira pot do nove reprezentacije moškosti. In je več kot le dišava. Je dišava MYSLF

Upajte si biti to, kar ste.
Upajte si biti to, kar ste. FOTO: Arhiv naročnika

Moške dišave Yves Saint Laurent so vedno vedno utelešale dinamično napetost med svežim in čutnim, čistim in seksi, svetlobo in temo. Nova dišava vse to popelje še korak dlje in vključuje celoten spekter dišavnih odtenkov.

MYSLF je torej več kot dišava. Gre za idejo, da se sodobna moškost ne vrti okoli moči: del nje so lahko tudi rože. Zakaj ne bi kože moških božali mehki, beli cvetni listi, ki jih okrepita svež in živahen začetni vonj in pridih čutnega lesa z več teksturami?

Dišave MYSLF se tako ponašajo s podrobno izpopolnjenim, vrhunsko uravnoteženim vonjem, ki združuje družino lesnatih dišav z rožami. Dišava, ki je povsem dostopna, a hkrati izstopajoče izvirna. Ker se pri njej vse začne iz srca ... 

Prefinjen in čutni pomarančni cvet je surovo, utripajoče srce dišave MYSLF. Gre za drzno, a povsem naravno odločitev, saj so bili pomarančni cvetovi stoletja tradicionalno uporabljeni v moških dišavah. In ta čudoviti cvet, ročno obran v tunizijskih sadovnjakih, je gojen za YSL, da okrepi njegove sveže, čutne in cvetlične vonje. MYSLF je prva lesnato-cvetna dišava podjetja YSL Beauty. Večplastna in polna kontrastov, ki bo podarila vaš jaz'.

Bodite torej kar ste in izberite vonj, ki bo to vašo privlačnost le še poudaril

Sponzorirana vsebina

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328