Moskisvet.com
Je Kristen gola? - 1

Stil

Je Kristen gola?

U.K.
13. 09. 2012 08.12
2

Na POP FANI prihaja zabavna nanizanka HIŠA LAŽI (House of Lies), ki si jo boste lahko ogledali v četrtek, 13. septembra, ob 21.25.

Marty Kaan je izredno uspešni vodja ekipe finančnih svetovalcev, ki so zaradi svojih izjemnih in učinkovitih uslug na voljo vsem možnim bogatim strankam z vsega sveta. Da bi svojim klientom zagotovili najboljše možne usluge, se Marty ter njegovi sodelavci Jeannie, Clyde in Doug poslužujejo tudi vprašljivih in brezobzirnih taktik, ki pač sodijo k naravi njihovega poklica.

V glavnih vlogah bodo nastopili Don Cheadle, Ben Schwartz, Josh Lawson, Dawn Olivieri in seveda seksi Kristen Bell. Kristen igra Jeannie Van Der Hooven, pametno, trdoživo in malce skrivnostno namestnico direktorja (Marty Kaan, ki ga igra Don Cheadle). A pravzaprav je najpomembnejši podatek, da nanizanka vsebuje kar precej seks scen in golote. Če vas zanima, ali se v nanizanki pojavlja gola tudi Kristen, potem nanizanke preprosto ne smete zamuditi. Oglejte si jo na POP FANI v četrtek, 13. septembra, ob 21.25.

Nanizanko pa si lahko na POP KINO ogledate prav vsi, saj do 20. 9. poteka preizkusno obdobje paketa POP NON STOP!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470