Moskisvet.com
Odvetnica

Stil

Zakaj si je to naredila?!

M.J.
31. 01. 2012 07.21
12

Največja zvezda dogodka Tatoo Expo, ki se je konec januarja odvijal v Venezueli, je bila zagotovo 'vampirka' Maria Jose Cristerna. In če bi dejali, da je bivša odvetnica in ima štiri otroke, bi verjeli?

35-letna Maria je nekdanja odvetnica iz mehiškega mesta Guadalajare, ki se je začela tetovirati po ločitvi od svojega moža. Ta naj bi bil zelo nasilen, tetovaže pa naj ji bi pomagale, da se počuti kot 'vojakinja.' Vampirski zobje, pirsing in rogovi na glavi pa to le še dodatno potrjujejo. Maria pravi, da je nadimek 'vampir' v večini primerov žaljiv, toda njej je odprl mnoga vrata.

Priimek je postal absolutni hit. ''Ne da mi ne ustreza, celo srečna sem, da so mi ga dali, ker sedaj lahko širim svoje ideje. Ljubim vampirje, toda nisem želela postati eden od njih. Moja transformacija je posledica ljubezni do tetovaž in telesnih modifikacij,'' je dejala mati štirih otrok, ki želi svetu sporočiti, da naj se ljudje ne obremenjujejo zaradi svojega izgleda. ''To je zadovoljstvo, imidž. No, pomembno je tisto, kar je znotraj neke osebe, česar drugi ne morejo spoznati, če ocenjujejo samo po zunanjem izgledu.''

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497