Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Stil

Bežali so pred policisti

U.K.
10. 09. 2012 09.40
3

Na POP KINO prihaja premierno akcijski spektakel Vožnja (Drive), kjer boste prišli na svoj račun vsi ljubitelji hitrih avtomobilskih preganjanj.

V mojstrovini, ki jo je režiral Nicolas Winding Refn, so v glavnih vlogah nastopili Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Ron Perlman in Albert Brooks. Film pa je že dosegel kulten status kot eden najboljših filmov s prizori avtomobilskih preganjanj.

Skrivnostni Voznik, ki dela v avtomehanični delavnici ter si obenem kruh služi kot kaskader v hollywoodskih filmih in kot pomočnik roparjev, se nekega dne spoprijatelji z osamljeno ženo kaznjenca Standarda in njenim sinom Beniciom. Ko Standarda izpustijo iz zapora in namerava izvesti nov rop, se Voznik ponudi, da mu bo kot šofer pomagal pobegniti s prizorišča zločina. Toda rop ni preveč uspešen in ko se izkaže, da je Standardu in Vozniku nekdo nastavil past, je Voznik odločen, da se bo maščeval. Čaka vas divja avantura pod visokimi obrati!

Film si boste lahko ogledali danes, 10. septembra, ob 20.00 na POP KINO. Še pred tem pa se spomnite nekaj slavnih avtomobilov, ki so jih uporabljali za pobege v nekaterih kultnih filmih.

Film pa si lahko na POP KINO ogledate prav vsi, saj do 20. 9. poteka preizkusno obdobje paketa POP NON STOP!

Mimogrede, v filmu Drive so 'nastopili' tudi 1973 chevrolet malibu, toyota camry, pontiac GTO, 2011 mustang GT 5.0 in lincoln town car.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479