Moskisvet.com
adidas superstar

Stil

Na to obutev bodo to pomlad spet prisegali vsi

V.H.
14. 02. 2020 10.51
0

Lifestyle copati so nepogrešljivi v omari vsakega moškega, ampak zakaj ne bi obuli najboljših? V nadaljevanju si preberite, katere obožujejo moški, ki verjamejo, da lahko spremenijo svet na bolje.

Danes je težko izbirati med številnimi možnostmi, ki se ponujajo na vsakem koraku. Ponudba je res ogromna in se razlikuje glede na slog, videz, ceno ... kako torej izbrati prave modno-športne copate, s katerimi boste med tistimi izbranci, ki veljajo za pogumne, odločne in narekujejo trende na vseh področjih?

1.) Kaj se nosi?

Športen videz je glavni atribut vsakega moškega, saj je z njim vedno pripravljen za akcijo. Prevladujoči trend, ki ga nosimo na nogah, se lahko kombinira celo z elegantnimi oblačili. Seveda, govorimo o modnih športnih copatih, ki jih preprosto morate imeti. Še pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da bi nekdo nosil športne, celo tekaške copate z elegantnimi oblačili, medtem ko so ljubitelji mode najbolj neobičajen trend, ki je bil proti vsem pravilom, postavili na modni piedestal. Danes ni pomembno le, kako ste videti, ampak tudi, kako se v opravi počutite, zato je športno-modna kombinacija najboljše, kar si lahko privoščite, da boste vedno v koraku s časom in trendi.

adidas superstar
adidas superstar FOTO: Arhiv naročnika

Najrazličnejše barve in dodatki, minimalizem, retro, urbana moda danes dovoljuje vse, ampak beli lifestyle copati so še vedno in, saj jih je najlažje kombinirati z vsemi oblačili. To pa ne pomeni, da se nosijo le bele, saj gre predvsem za to, kdo jih nosi in kako. Že nekaj časa so najbolj priljubljeni predvsem športni copati, ki so več kot samo športni copati, lahko jim rečemo, da so legendarni.

Večno moderne ostajajo Superstarke, saj so prva izbira vseh tistih, ki se ne bojijo zavzeti za svoja prepričanja. Izvorno športni, danes pa predvsem lifestyle copati adidas Superstar so si prislužili status pristne kulturne ikone. Od značilnega, v školjko oblikovanega sprednjega dela do kultnih treh črt in gumijaste kapice ta copat iz mehkega usnja ostaja trend številka 1.

2.) Ob katerih priložnostih?

Modno-športni copati so nepogrešljivi v vseh sferah urbanega življenja. Še pred nekaj leti so bili namenjeni predvsem športnemu dogajanju na parketu, medtem ko so danes zaradi aktivnega načina življenja zaželeni vedno in povsod. Samozavestni moški jih nosijo ob vseh priložnostih in prav zaradi njih so postali eden od najbolj vročih trendov tudi zunaj športnih dvoran. Si jim upate pridružiti na zmagovalnem pohodu?

adidas superstar
adidas superstar FOTO: Arhiv naročnika

3.) Kako do maksimalnega užitka?

Ni bolj udobne obutve, kot so kakovostni lifestyle copati, ki omogočajo lahkoten korak in maksimalen užitek. Še vedno pa je dobro upoštevati, da lahko tekom dneva stopala nekoliko zatečejo, zato si pustite malo več prostora pred prsti, približno za en kazalec. Prednost dajte kakovosti pred ceno, saj je pomembno, da so stabilni in odporni. Le v takih modnih copatih boste imeli resnično samozavesten in odločen korak.

4.) Kaj si želite od vaših lifestyle copatov?

Preden se odločite za nakup, pomislite, katere stvari vam pomenijo največ, od udobja, videza, trendov in podobno.

Če se ne morete odločiti, brez skrbi, saj legendarne adidasove Superstarke združujejo prav vse.

adidas superstar
adidas superstar FOTO: Arhiv naročnika

5.) Ali veste, da ne kupujete samo modnih copatov?

Z izbiro trendnih copatov nosite tudi njihovo sporočilo in Superstarke tako po 50 letih ostajajo edina obutev, ki združuje najrazličnejše skupine. Pri nas jih nosita hip-hoperja Zlatko in Nipke, akrobata iz zasedbe Flipping Art, pevka Gaja Prestor in vsestranski glasbenik Žan Serčič. Gre predvsem za posameznike, ki vnašajo spremembe na vsa področja, vplivajo pa tudi na življenje in svetove okoli njih. Sprememba je ekipni šport in z njimi zmorete vse in še več. Pustite svoj #superstar odtis.

Sponzorirana objava

 

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376