Moskisvet.com
Luka Dončić Terence Mann

Šport

Zavrela kri: Dončić se je skoraj stepel, posredovati je moral Boban

A.P.
18. 10. 2019 07.55
3

Luka Dončić je le nekaj dni pred začetkom sezone v ligi NBA odigral novo pripravljalno tekmo, tokrat proti papirnatim favoritom za osvojitev naslova, ekipi LA Clippers. Posadka Doca Riversa, ki sta se ji pridružila Kawhi Leonard in Paul George in se je iz simpatičnih ''ščurkov'' čez noč prelevila v glavnega pretendenta za šampionski prstan, je tekmo proti Dallasu izgubila, veliko zaslug za to pa ima tudi Dončić, ki je že dodobra ogrel motor, saj je dosegel dvojni dvojček, prav tako že deluje kemija s Kristapsom Porzingisom.

Čeprav je šlo zgolj za pripravljalno tekmo – Dallas je po treh uvodnih porazih slavil drugič zapored – pa je med igro prišlo do vroče krvi, glavni akter pa je bil prav Luka Dončić, ki se je zapletel v dvoboj z novincem Terenceom Mannom, ki so ga LA Clippersi izbrali v drugem krogu kot 48.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem ko so Luki dosodili korake in mu je mlečnozobi Terence Mann, ki ga je pokrival, po pisku sodnika agresivno zbil žogo iz rok, Luka nešportne poteze ni lepo sprejel in se začel z Američanom prerivati. K sreči niso zapele pesti, saj so ju igralci hitro spravili narazen, sicer bi ju lahko čakala huda kazen.

Tak spomenik je Dejan Zavec dobil v svojem kraju
Preberi še
Tak spomenik je Dejan Zavec dobil v svojem kraju

Dončić se še nekaj časa ni mogel pomiriti, saj je Mann opletal tudi z jezikom, kljub temu pa so se strasti pomirile in je tekmo nadaljeval ter bil ob Kristapsu Porzingisu najboljši igralec Teličkov, ki so zmagali s 102:87. Luka je prispeval 15 točk, 13 skokov in 3 asistence, Latvijec pa 18 točk, 13 skokov in 1 asistenco. Svoje je dodal tudi Boban Marjanović, ki pa ni imel samo polne dela na igrišču, ko je moral razgnati petelina, pač pa tudi z ''brisanjem'' Lukove glave.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V noči na petek sta bila na parketu dejavna tudi Goran Dragić in njegov Miami, ki je premagal Orlando, slavil pa je tudi Čančarjev Denver, ki je premagal Portland. Vlatko Čančar je dosegel tri točke, nekdanji kapetan slovenske reprezentance pa pet.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376