Moskisvet.com
Adam Troare

Šport

V reprezentanci trije nogometaši z istim imenom in priimkom

A.P.
08. 11. 2019 15.50
0

Saj ni res – pa je. Reprezentanci Malija se je pridružil še tretji nogometaš z istim imenom in priimkom!

Komentiranje bodočih tekem malijske nogometne reprezentance bo za komentatorje pravi izziv, saj bodo za izbrano vrsto te afriške države igrali kar trije igralci z enakim imenom in priimkom in sicer Adama Traoré, Adama Traoré in Adama Traoré – zadnji s tem imenom in priimkom na seznamu malijskega selektorja Mohameda Magassouba je član angleškega prvoligaša Wolverhamptona.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da so prva dva statistiki ločili, so jima na koncu dodali številki in ju poimenovali Adama Traoré I in Adama Traoré II.

Messi pojasnil, zakaj se ne šopiri kot Ronaldo
Preberi še
Messi pojasnil, zakaj se ne šopiri kot Ronaldo

Traoré številka ena je član francoskega prvoligaša Metza in je v reprezentanci debitiral leta 2013 (ima 26 nastopov). Traoré številka dve je nogometaš Monaka, ki pa je trenutno na posoji pri, da prav ste uganili Metzu. Reprezentanci se je pridružil leta 2015. Na tekmi proti Mavretaniji leta 2018 sta zadela oba, potem ko je namesto Traoréja ''prvega'' v igro vstopil Traoré ''drugi'' in zadela za končnih 4:1. Traore II je zadel za 3:0.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če prva dva rojena v tej celinski državi v Zahodni Afriki, pa je Adam Traore III rojen na Iberskem otoku (v Španiji) in je bil v mlajših selekcijah – vse od U16 od U21 – španski reprezentant, a se je zaradi gneče za mesto v članski reprezentanci Španije 23-letnik, ki se je kalil v znameniti Barcelonini nogometni šoli La Masia, odločil, da bo nastopal za domovino svojih staršev.

23-letni Adama Traoré (III).
23-letni Adama Traoré (III). FOTO: Profimedia

Čeprav je šlo za sila obetavnega nogometaša, do nedavnega še ni do popolnosti izkoristi svojega potenciala. A to se je zdaj spremenilo. Pred časom je postal sploh prvi nogometaš, ki je za Volkove na tekmi dvakrat zadel proti Manchester Cityju. ''Nekoč sem ga opisal kot voznika, ki se uči voziti avto v Ferrariju in zdaj je opravil izpit,'' ga je pohvalil nekdanji nogometaš Martin Keown.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376