Moskisvet.com
UEFA Liga prvakov: Real Madrid - Manchester City

Šport

To se bo dogajalo na finalu Lige prvakov!

M. A.
25. 05. 2022 05.00
0

Najelitnejše nogometno tekmovanje v Evropi, Liga prvakov, čaka na še zadnje dejanje tokratne napete sezone. V mestu ljubezni, Parizu, se bosta za ljubezen do nogometa, pokala in zlatih kolajn spopadla angleški Liverpool in španski Real Madrid.

V Pariz te dni potuje tudi okrepljena ekipa športnega uredništva POP TV. Terenski novinarji Nataša Gavranič, Božidar Bulat in Andraž Hočevar so pripravljeni, da vse aspekte športnega praznika prinesejo do gledalcev. Gre za enega bolj napornih terenov, pravijo, a hkrati za enega bolj častnih. 'Mislim, da je finale Lige prvakov vrhunec za kariero športnega novinarja. Že samo dejstvo, da prideš tja in si del tega, je nepozabna izkušnja. Naši dnevi so sicer zelo natrpani, delamo od jutra do večera, na dan finala se zavleče proti jutru. Zgodbe se namreč ne končajo, ko se konča tekma,' pripoveduje novinarka Nataša Gavranič. 

'Nogomet niso samo rezultati, so čustva, je vznemirjenje in to je tisto, kar lovimo kot novinarji,' jo dopolnjuje novinar Božidar Bulat. 'Finale Lige prvakov v Evropi se lahko primerja s Super Bowlom v Ameriki. Temu primerno res veliko delamo, ampak glede na to, kakšen dogodek je to, tudi utrujenost ni težava. Res je lepo opazovati vse okrog nogometa, predvsem navijače, ki zavzamejo mesto, kjer se finale odvija,' še zaključuje Andraž Hočevar.

Za zmago se bosta pomerila Liverpool in Real Madrid.
Za zmago se bosta pomerila Liverpool in Real Madrid. FOTO:

V studiu pred, med in po koncu neposrednega prenosa vas bo pozdravila voditeljica Sanja Modrič, ki bo skrbela za vklope na prizorišče, ob njej pa bosta tudi gosta, nekdanja slovenska reprezentanta Valter Birsa in Milivoje Novaković, ki bosta analizirala dogajanje na zelenici. Tekmo pa bo, tako kot vse poprej, s samega prizorišča komentiral Tomaž Lukač. To bo zanj že sedmo komentiranje finala, pričakovanja so visoka, pravi. 'Vsi, ki v evropskem nogometnem svetu nekaj štejejo, bodo tam. Z moje strani je to v prvi vrsti velika obveznost, gleda te še več ljudi kot sicer, po drugi strani pa je to za vse, ki smo vpeti v ta projekt, nagrada za minulo delo. Gre za dogodek, ki je iz leta v leto neponovljiv.'

Ne zamudite neposrednega prenosa velikega finala, ki bo v soboto, 28. maja, ob 20.00 na POP TV in VOYO.

UEFA LP: Liverpool vs Real Madrid
UEFA LP: Liverpool vs Real Madrid FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376