Moskisvet.com
Diego Costa rdeč karton

Športi z žogo

Zaradi teh žaljivk je Diego Costa dobil kruto kazen!

A.P.
12. 04. 2019 11.58
0

Diego Costa, soigralec slovenskega vratarja Jana Oblaka pri španskem nogometnem prvoligašu Atleticu iz Madrida je zaradi žalitve sodnika na tekmi proti Barceloni dobil osem tekem prepovedi igranja. Kaj takšnega je rekel, da se bo moral hladiti do prihodnje sezone?

Zaradi žaljenja sodnika Jesusa Gila Manzana je Diego Costa na prvenstvenem derbiju dobil rdeč karton v 28. minuti srečanja. Čeprav so številni španski mediji poročali, da je Costa zanikal blatenje sodnika in se branil z argumentom, da je šlo za napačno razumevanje, pa španska zveza ni pokazala nobenega usmiljenja do 30-letnega španskega napadalca. Dobil je osem tekem prepovedi igranja – štiri za žaljenje sodnika in štiri, ker ga je zagrabil – kar pomeni, da je v primeru, da pritožbi na kazen ne bo ugodeno, že sklenil sezono La Lige, saj je do konca prvenstva ostaja le še sedem tekem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

In katere besede je Španec izrekel sorojaku: ''Po*rjem se na tvojo mamo'', s tem, da je mamo označil za pocestnico.

Neverjetna prevara: 20 let se je pretvarjal, da je nogometaš
Preberi še
Neverjetna prevara: 20 let se je pretvarjal, da je nogometaš

Seveda tovrstne profanosti v nogometu niso nič novega, še manj nenavadnega. Velikokrat vse skupaj ostane nekaznovano, Costa, ki sicer velja za precej problematično osebnost na zelenici, pa je tokrat potegnil kratko, verjetno tudi na račun svoje preteklosti.

Menite, da je kazen za Costo prehuda?
Menite, da je kazen za Costo prehuda? FOTO: Shutterstock

Izpad zna Costo stati še precej več kot prepoved nastopanja na osmih tekmah, saj enfant terribla španskega nogometa že povezujejo s Kitajsko, saj pet golov na 21 tekmah ni statistika za prste obliznit in kaj zna se zgoditi, da je bila tekma proti Barceloni njegova zadnja v dresu rojiblancosov, kjer se je v karieri sicer najbolj proslavil.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382