Moskisvet.com
Luka Dončić zlata ura

Športi z žogo

To je zlata ura, ki krasi Dončićevo zapestje

A.P.
05. 12. 2019 06.23
7

Luka Dončić se je, čeprav šteje šele 20 let, že pred časom z zlatimi črkami zapisal v zgodovino slovenskega športa. Pa ne le slovenskega, z dosežki na evropskih parketih in v ligi NBA premika mejnik za mejnikom. Znano je, da ima zlati deček košarke rad dobre avtomobile, njegov vozni park pa je skoraj tako impresiven kot njegova košarkarska statistika, nedavno pa smo se zaljubili še v njegovo zlato ročno uro.

Luka Dončić ima v svoji drugi sezoni v ligi NBA bleščečo statistiko, ki ga postavlja ob bok največjim imenom svetovne košarke, zato ZDA trese Dončićeva mrzlica, lukamanija pa dobiva nove in nove razsežnosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Slovenski košarkar kljub odgovornosti, ki jo je prevzel nase, in dejstvu, da o njem govori ves košarkarski svet, ostaja prizemljen in vedno pred lastno statistiko, ki se je mimogrede ne bi sramovala niti Michael Jordan niti njegov vzornik LeBron James, postavlja uspeh svoje ekipe.

Roko Luke Dončića krasi čudovita ura.
Roko Luke Dončića krasi čudovita ura. FOTO: Instagram

Luka je ne le velik košarkar, je tudi velik človek. Nazadnje se je izkazal z donacijo malemu Krisu, ki ga je s staršema nedavno pozdravil pred tekmo z Jezerniki. Luka kljub slavi ostaja skromen, seveda pa si lahko s svojo plačo, ki si jo je krvavo prislužil, privošči več kot navadni smrtniki.

Posnetek 5-letnega Dončića vam bo omehčal srce
Preberi še
Posnetek 5-letnega Dončića vam bo omehčal srce

Da goji ljubezen do dragih avtomobilov je znano, navdušen pa je tudi nad prestižnimi urami. Po tekmi s Pelikani iz New Orleansa in pred tekmo z Volkovi iz Minnesote se je na njegovem zapestju svetila zlata ročna ura Audemars Piguet prestižnega izdelovalca ur iz Švice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Gre za potomko legendarnega modela Royal Oak iz leta 1972. Ura je bila tedaj posebna po tem, da je šlo za prvo prestižno športno uro v zgodovini, ki je bila sprva izdelana iz nerjavečega jekla, preden so jo odeli v prestižnejše kovine. Leta 2017 so ob 40. obletnici rojstva predstavili zlatorumeno različico Extra Thin z 39-milimetrsko številčnico, ki smo jo opazili tudi na Lukovem zapestju.

Dončić je očaral ves košarkarski svet.
Dončić je očaral ves košarkarski svet. FOTO: Profimedia

Cena? Za vas nekaj več kot 31.000 evrov, Lukova, ki je v celoti izdelana iz zlata, njeno številčnico pa ščiti safirno steklo, pa je vredna več kot 50.000 evrov. A zvezdnik Dallasa zanjo po vsej verjetnosti ni odštel niti evra, saj je ambasador prestižne znamke, ki je zelo priljubljena med zvezdniki.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376