Moskisvet.com
Brazilski superzvezdnik Neymar si bolniške dneve krajša tudi z igranjem pokra.

Športi z žogo

To je Neymar poleg denarja zahteval od novega kluba

M.S.
16. 08. 2023 13.00
0

Tudi brazilski zvezdnik Neymar se je preselil na Arabski polotok. Poleg visoke plače mu je novi delodajalec ustregel tudi v številnih drugih zahtevah.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Pod temi pogoji lahko zvezdnik vara svojo nosečo partnerko
Preberi še
Pod temi pogoji lahko zvezdnik vara svojo nosečo partnerko

Tako kot Cristiano Ronaldo, Karim Benzema in nekateri drugi zvezdniki nogometa se je tudi Neymar preselil v Savdsko Arabijo, saj je podpisal dvoletno pogodbo z nogometnim klubom Al Hilal. Poleg visoke plače je imel Brazilec, ki je leta 2017 za rekordni znesek (222 milijonov evrov) iz Barcelone prestopil v pariški PSG, številne zahteve. Med drugim je zahteval osem prestižnih avtomobilov, namenjenih njemu in njegovi spremljevalni skupini.

S to lepotico Neymar pričakuje otroka
Preberi še
S to lepotico Neymar pričakuje otroka
Slavni nogometaš želel ''trojčka'' z lepo odbojkarico in njeno sestro dvojčico
Preberi še
Slavni nogometaš želel ''trojčka'' z lepo odbojkarico in njeno sestro dvojčico

Al Hilal je za 32-letnega Neymarja odštel približno 90 milijonov evrov. Zase si je Brazilec zaželel avtomobile Aston Martina DBX, Bentelyja contintental GT in Lamborghinija huracan, medtem ko je za svoje osebje zahteval štiri Mercedese G wagons in Mercedesov kombi z voznikom, ki mora biti njemu ter njegovim prijateljem in družini na razpolago 24 ur na dan, vse dni v letu. Zahteval je tudi, da je v njegovem hladilniku vedno dovolj soka znamke Acai in napitkov z guarano za prijatelje in družino. Pogoj so bile tudi tri savne in pet služabnikov, ki skrbijo za njegov dom, vključno s 'sous chefom', ki bo pomagal njegovemu chefu iz Brazilije, ter dvema osebama, ki bosta skrbeli za čistočo.

Tako vročo sestro ima Neymar
Preberi še
Tako vročo sestro ima Neymar

Želele je tudi, da mu klub krije vse stroške v hotelih, restavracijah in izlete na proste dni. Poleg tega naj bi imel tudi svoje zasebno letalo, za vsako objavo na družbenem omrežju Instagram, s katero bo promoviral Savdsko Arabijo, pa naj bi od Al Hilala oz. savdskega investicijskega sklada prejel pol milijona evrov. Njegova tedenska plača bo znašala 2,9 milijona evrov, mesečna pa preko 17,38 milijona evrov. Na uro naj bi bil plačan več kot 18.350 evrov! Njegova letna plača na Arabskem polotoku bo tako precej višja kot v Parizu, kjer je letno zaslužil 25 milijonov evrov. Družbo v klubu mu bo delalo kar nekaj velikih imen nogometa, in sicer Malcom, Ruben Neves in Kalidou Koulibaly.

Spoznajte najlepšo nogometašico na svetu
Preberi še
Spoznajte najlepšo nogometašico na svetu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394