Moskisvet.com
Sanja Doležal Dražen Petrović

Športi z žogo

Dražen Petrović je nekoč ljubil to pevko

M.S.
08. 06. 2023 13.00
0

Bila sta marketinški trik, ki je prerasel v ljubezen. Košarkarski Mozart Dražen Petrović, ki je pred 30 leti tragično umrl v prometni nesreči, je nekoč ljubil pevko skupine Novi fosili.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Dražen Petrović – košarkarski Mozart, ki svoje simfonije ni spisal do konca
Preberi še
Dražen Petrović – košarkarski Mozart, ki svoje simfonije ni spisal do konca

Košarkar Dražen Petrović je nekoč ljubil pevko Novih fosilov, Sanjo Doležal, Ta je bila tedaj stara 22 let, njuno poznanstvo pa je zraslo iz marketinške poteze, ki se jo je domislil glasbeni menedžer Zoran Škugor. Njuno sodelovanje bi ji prineslo še večjo prepoznavnost in bi se o njej več pisalo. Spoznala sta se v klubu Šibenčana, kjer je spoznala tudi njegove starše. Poslovni odnos med zvezdama je nato prerasel v ljubezen, in medtem ko je Dražen hodil na koncerte Novih fosilov, je ona obiskovala njegove tekme. Mediji so to, da sta par, ugotovili, potem ko je goreče navijala na eni izmed njegovih tekem.

Novi fosili (2020)
Novi fosili (2020) FOTO: Miro Majcen
Tako je danes videti ženska, ki je Dražena Petrovića pognala v smrt
Preberi še
Tako je danes videti ženska, ki je Dražena Petrovića pognala v smrt

Naklonjenosti eden do drugega nista skrivala, tudi zato, ker sta se znala spopasti s slavo in velikokrat so ju opazili na sprehodu po centru Zagreba. Za razpad njune zveze po letu dni – koliko časa sta bila par, ni znano – ni bilo krivo to, da se ne bi razumela, pač pa je bila usodna razdalja. On je igral v tujini, ona pa je večji del leta koncertirala in leta 1986 sta šla v prijateljskem duhu narazen. Dražen je tudi kasneje obiskoval njene koncerte. ''Bil je nekaj posebnega. Njegova smrt me je zelo pretresla. Še danes mi je težko, ko pomislim, da ga ni več. Še vedno se spomnim najinega zadnjega srečanja na koncertu,'' je pred leti dejala Sanja, ki jo pesem 'Još te volim' spominja nanj. Z mamo Biserko je še danes v dobrih odnosih in jo pogosto sreča. Sanja je bila pred leti tudi v zvezi s pokojnim in ustanovnim članom zasedbe Rajkom Dujmićem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ayrton Senna, ''kralj dežja'' in za mnoge najboljši dirkač formule 1 v zgodovini
Preberi še
Ayrton Senna, ''kralj dežja'' in za mnoge najboljši dirkač formule 1 v zgodovini
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376