Moskisvet.com
Dragić in Butler sta se odlično ujela in Američan se po zaslugi Gogija celo uči slovensko.

Športi z žogo

Spor v slačilnici Miamija zaradi Dragićeve kape!

A.P.
04. 03. 2020 06.45
1

Očitno je videospot Klemna Slakonje o Luki Dončiću Američanom pomagal, da so do popolnosti osvojili izgovorjavo priimkov slovenskih košarkarjev Gorana Dragića in Luke Dončića, kajti v Dragićevi ekipi si soigralci v iskanju naklonjenosti nekdanjega slovenskega reprezentanta k lastnemu priimku pripenjajo končnico 'ić'. Po Butleriću smo nedavno dobili še Adebayoića. Vzrok? Unikatna kapa s šiltom.

Potem ko se je na začetku sezone ekipi Miami Heat, za katero že vrsto let igra Goran Dragić, pridružil zvezdnik Jimmy Butler, je Vročica znova postala ''vroča roba'' in je letos med najboljšimi ekipami v ligi NBA. Čeprav je v zadnjem obdobju padla v manjšo krizo, ji je krivuljo znova uspelo obrniti navzgor, in postala je prva ekipa v ligi, ki je v tej sezoni vodilnemu moštvu Milwaukee Bucks zadala dva poraza, skupno pa šele devetega.

Dragić in Butler sta se odlično ujela in Američan se po zaslugi Gogija celo uči slovensko.
Dragić in Butler sta se odlično ujela in Američan se po zaslugi Gogija celo uči slovensko. FOTO: Profimedia

Z nizom novih zmag se je pri ekipi s Floride dvignilo tudi razpoloženje v slačilnici. Čeprav je do zdaj zvezdniški Butler v večino slačilnic vnesel nemir, pa ni tako v Miamiju, kjer je še posebej z Dragićem spletel prav posebno vez, na katero pa so očitno nekateri soigralci ljubosumni. Posebej Bam Adebayo. Potem ko so Butlerja pobarali, kje lahko dobi posebno Dragićevo kapo z narisanim zmajem in začetnicama GD, je ta vprašanje naslovil na Gogija, ki je iz ozadja dejal: ''Nikjer. Samo v Sloveniji."

Tako se je Dončić odzval na spot Slakonje
Preberi še
Tako se je Dončić odzval na spot Slakonje

''Slišali ste ga – nikjer,'' je ponovil Butler in v šali dodal, da je šel ''včeraj zvečer peš vse do Slovenije'' ,da jo je dobil. ''Kaj za vraga?! Praviš, da je jaz ne morem dobiti?'' se je pritožil Dragićev soigralec Bam Adebayo. ''Model, nisi Slovenec,'' mu je odvrnil Butler. ''Počasna izdelava,'' pa se je iz drugega kota ponovno oglasil Dragić. ''Torej je on dobil prvo?'' se je na glas vprašal Adebayo, Butler pa mu je še enkrat dejal, da je nima, ker ni Slovenec. ''Tudi ti nisi,'' mu ni ostal dolžan Bam. ''Seveda sem – Butlerić,'' je brez premisleka izstrelil Butler. 'Ić' je skušal svojemu priimku pripeti tudi Adebayo, a se ni slišalo prepričljivo. ''Gogi, še vedno sem jezen. Ne boš je tako zlahka odnesel,'' je malce kasneje dejal Adebayoić. Ko je zadeva zakrožila po spletu, se je po Twitterju pritožil tudi poškodovani Meyers Leonard, ki prav tako želi Dragićevo kapo in kot Adebayo ni zadovoljen, da je nima.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382