Moskisvet.com
Goran Dragić

Športi z žogo

Sivi lasje? Kakšni sivi lasje? Dragić se je tako pošalil iz svoje nove pričeske

M.S.
03. 11. 2022 05.00
0

Luka Dončić in Goran Dragić navdušujeta tudi v novi sezoni lige NBA. Če Dončić še naprej ruši strelske rekorde in je trenutno prvi kandidat za nagrado najkoristnejšega igralca sezone (MVP), je Dragić prvi v vrsti za nagrado najkoristnejšega igralca s klopi (najboljši 6. igralec).

Luka Dončić (Dallas Mavericks) je ponoči na tekmi proti prevetrenemu Utahu spisal novo poglavje v zgodovini košarke, potem ko je sedmič zapored presegel mejo 30 točk, kar je v uvodu sezone do zdaj uspelo le legendarnemu Wiltu Chamberlainu v sezoni 162/63 (osem tekem zapored) in Jacku Twymanu v sezoni 1959/60, ko mu je to uspelo sedemkrat. Dončić ima po uvodnih sedmih tekmah tudi tretje najvišje povprečje doseženih točk v zgodovini lige NBA, in sicer 36,1, kar sta presegla le Michael Jordan (povprečje 37 točk v sezoni 1986/87) in James Harden (36,6 točk v sezoni 2019/20).

Luka Dončić je bil preveč tudi za obrambo Utaha.
Luka Dončić je bil preveč tudi za obrambo Utaha. FOTO: AP
To so 3 najboljše vaje za hrbet
Preberi še
To so 3 najboljše vaje za hrbet

Na drugi strani ne gre spregledati dosežkov Dragića, ki se je poleti preselil k Bikom iz Chicaga in s klopi redko pomembno prispeva k uspehom ekipe, ki čaka na nove zlate čase. Pri zmagi nad Charlotto je bil Goran s 16 točkami drugi strelec svoje ekipe, kljub temu, da je na parketu prebil le četrt ure.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Toni Vodišek, kajtarski fenomen
Preberi še
Toni Vodišek, kajtarski fenomen

Ko se je Dragić po tekmi znašel pred mikrofonom, je komentator na koncu pohvalil njegovo novo pričesko, Goran pa se je v šali odzval, da je nekako moral ''skriti sive lase.'' 36-letni veteran košarke je pred tem dejal, da je ekipa mnenja, ''da imajo najboljšo klop v ligi'' in da morajo nadaljevati v takem ritmu, kar bi jim ob mešanici izkušenj in talenta na parketu moralo uspevati.

Goran Dragić odlično kljubuje letom.
Goran Dragić odlično kljubuje letom. FOTO: AP
Zato Dončiću niso priznali atraktivne podaje, ki je očarala košarkarski svet
Preberi še
Zato Dončiću niso priznali atraktivne podaje, ki je očarala košarkarski svet

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382