Moskisvet.com
Sinova Messija in Suareza

Športi z žogo

Sinova Messija in Suareza že treseta mrežo za Barco

A.P.
04. 03. 2020 15.39
0

Jabolko ne pade daleč od drevesa. Sinu Lionela Messija in Luisa Suareza je bil nogomet položen v zibelko. In tako Thiago Messi, kot Benjamin Suarez, sta očitno podedovala očetove gene, saj že atraktivno treseta mreže nasprotnika.

Lionel Messi in Luis Suarez, ki sta velika prijatelja na in izven igrišča, veljata za enega najbolj smrtonosnih dvojcev na zelenici, po njunih stopinjah pa gresta tudi njuna sinova Thiago Messi in Benjamin Suarez, ki sta svoje prve nogometne korake storila v nogometni šoli FCB Escola, ki pa ni del slovite katalonske nogometne šole La Masia, a je ta že znala črpati talente iz Escole.

Messi in Suarez že imata svoja naslednika.
Messi in Suarez že imata svoja naslednika. FOTO: Profimedia

Očitno bomo čez desetletje pri Barceloni še vedno spremljali omenjena priimka na nogometnem igrišču, le da bosta v glavnih vlogah sinova Messija in Suareza.

Bosta nekoč za katalonskega velikana zaigrala tudi Messijev in Suarezov sin?
Bosta nekoč za katalonskega velikana zaigrala tudi Messijev in Suarezov sin? FOTO: Profimedia

Oba sta namreč člana Barceloninega nogometnega podmladka in igrata za ekipo do osem let (U8) in že pri rosnih letih kažeta obrise potencialno velike kariere. Na zadnji tekmi je Messijev sin zadel dvakrat, Benjamin pa se je med strelce vpisal enkrat. Barcelona je ta dvoboj dobila kar z 9:2.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Toliko žepnine Ronaldo mesečno nakaže svoji dragi
Preberi še
Toliko žepnine Ronaldo mesečno nakaže svoji dragi

Tudi sin Cristiana Ronalda medtem že opozarja nase. Portugalčev najstarejši sin, ki je 869 dni starejši od Thiaga, igra za Juventusov podmladek (U9) in gre prav tako po stopinjah svojega očeta in kaže na to, da bi lahko postal stroj za zadetke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382