Moskisvet.com
giannis antetokounmpo

Športi z žogo

Shaq skušal Antetokounmpa nagovoriti v grščini, a mu ni šla tako gladko kot slovenščina

A.P.
26. 08. 2020 10.20
0

Pred dnevi je Shaquille O'Neal v oddaji Inside the NBA nagovoril Luko Dončića v slovenščini, enako čast pa je, le da v grščini, izkazal Grku Giannisu Antetokounmpou. A tokrat ni šlo tako gladko.

Po spektakularni predstavi na četrti tekmi končnice med Dallasom in Clippersi je bil Luka Dončić gost analitične oddaje Inside the NBA, kjer je med drugim odgovarjal na vprašanja Charlesa Barkleyja in Shaquilla O'Neala, ki je Ljubljančana nagovoril in mu zaželel srečo kar v slovenščini. Podobno se je skušal izkazati, ko je gostil Grka Giannisa Antetokounmpa, prvega zvezdnika ekipe Milwaukee Bucks, ki je bil nedavno proglašen za najboljšega obrambnega igralca lige NBA, čigar priimek je ''Shaq'' vedno le s težavo izgovarjal. A ko ga je Barkley postavil pred izziv, da bo daroval 10.000 ameriških dolarjev fundaciji Grka, če njegovo ime izgovori pravilno, se je ''Shaq'' izkazal in dodal, da ''Greek Freaku'' vendarle mora izkazati poštovanje, saj je nenazadnje dobitnik prestižne nagrade.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Shaquille O'Neal Dončića nagovoril v slovenščini
Preberi še
Shaquille O'Neal Dončića nagovoril v slovenščini

Še pred tem je skušal Grku za uspeh čestitati v grščini, kar pa mu ni najbolje uspelo, saj je Giannis le čudno gledal, ko je ''Shaq'' mrcvaril njegov materni jezik. ''Si razumel mojo grščino,'' ga je vprašal po nekaj trenutkih tišine. ''Nekaj malega – prvi del.'' Dobrodušni velikan je nato ponovil besede v grščini, Giannis pa je kljub njegovi polomljeni grščini razumel sporočilo.

To je moral Dragić kot novinec početi za Shaquilla O'Nealla
Preberi še
To je moral Dragić kot novinec početi za Shaquilla O'Nealla
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390