Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Športi z žogo

Shaq s polomljeno slovenščino znova nasmejal Dončića

A.P.
23. 04. 2021 06.00
1

Dallas je na krilih Luke Dončića dosegel pomembno zmago v boju za končnico, potem ko je v domači dvorani premagal zdesetkane aktualne prvake iz Los Angelesa LA Lakers, pri katerih se je po dolgi odsotnosti zaradi poškodbe na parket vrnil Anthony Davis, ki Mavericksom ni predstavljal resne grožnje, saj se ni razigral. Nasprotno velja za Dončića, ki poudarja, da morajo vsako tekmo vzeti smrtno resno, saj je na kocki veliko.

Luka Dončić je bil po tekmi preobratov gost v analitični oddaji Inside the NBA, kjer je odgovarjal na vprašanja Shaquilla O'Neala, Charlesa Barkleyja in druščine ter med drugim pojasnil, zakaj letos nizajo poraze na domačem parketu in kako se izogniti ''Play-In'' turnirju.

To je sodnica, ki jo je očaral Dončić
Preberi še
To je sodnica, ki jo je očaral Dončić

"Igrati moramo trdo in z veliko energije. Na tekmah, ki smo jih izgubili, ta ni bila prava," je pojasnil slovenski zvezdnik, ki se je znova približal trojnemu dvojčku (30 točk, 8 podaj, 9 skokov), a ni imel pravega odgovora na to, zakaj v Dallasu igrajo slabše. "Ne vem, morda smo doma preveč sproščeni," se je spraševal Luka, od katerega se je na koncu v polomljeni slovenščini znova poslovil O'Neal, ki se še ni naučil pravilno izgovoriti besede 'adijo', saj je, tako kot pred meseci, v slovo dejal "adižo".

''Adižo, Luka!'' Shaq se še kar trudi s slovenščino
Preberi še
''Adižo, Luka!'' Shaq se še kar trudi s slovenščino

Luka se tudi tokrat ni pustil zmesti, nasmejal se je in mu odvrnil "adijo". O pravilni izgovorjavi ga je poučil že tedaj, a zdi se, da bo Dallas prej postal prvak lige NBA, kot pa bo priljubljeni "Shaq" osvojil izgovorjavo nekaterih slovenskih besed.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Darko Peljhan, nesporni kralj med slovenskimi reli vozniki
Preberi še
Darko Peljhan, nesporni kralj med slovenskimi reli vozniki

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342