Moskisvet.com
Nikola Jokić

Športi z žogo

Shaq Jokića nasmejal s polomljeno srbščino

A.P.
25. 05. 2021 06.00
0

V košarkarski ligi NBA se je razplamtel boj za prvaka, saj se je pred dnevi začela končnica, v kateri imamo Slovenci kar tri svoje predstavnike. Luka Dončić je serijo s Clippersi odlično odprl, medtem ko Dragićev Miami še drugič ni imel odgovora za Milwaukee, čeprav je naš zlati reprezentant odigral še eno odlično partijo (zbral je 18 točk, 4 podaje in 2 skoka in bil drugi strelec ekipe). Čančarjev Denver je medtem izenačil serijo proti Portlandu.

Nedolgo nazaj je košarkarska legenda Shaquille O'Neal nasmejal Luko Dončića, potem ga je po tekmi pozdravil v polomljeni slovenščini. Kljub temu, da ameriški orjak več kot očitno nima takšnega daru za jezike, kot ga ja imel za košarko, se še naprej trudi očarati tuje košarkarje v ligi NBA s tem, ko jih nagovarja v njihovem maternem jeziku. Tako je nazadnje po tekmi nagovoril Nikolo Jokića, potem ko je njegove ekipa suvereno premagala Portland, pri katerem je še enkrat več blestel Damian Lillard.

Shaq s polomljeno slovenščino znova nasmejal Dončića
Preberi še
Shaq s polomljeno slovenščino znova nasmejal Dončića

Srbski center, ki je glavni kandidat za naziv najkoristnejšega igralca lige (MVP), je prispeval levji delež k zmagi Zlatih zrn nad Portlandom (zbral je 38 točk, 8 skokov in 5 podaj ob metu iz igre 15/20), ki je presenetljivo gladko slavil na prvi tekmi, tokrat pa so se stvari vendarle postavile na svoje mesto.

To je lepotica, ki je omrežila pevca skupine Måneskin
Preberi še
To je lepotica, ki je omrežila pevca skupine Måneskin

Shaq, ki je član analitične oddaje Inside the NBA, je po tekmi kar v srbščini prek slušalk čestital Jokiću. Ta sprva ni vedel, kaj mu je rekel dobrodušni velikan in ljubiteljski DJ, kar se je videlo na njegovem izrazu, O'Nealovi sokomentatorji pa so ''Jokerju'' v smehu zagotovili, da ni nič narobe z njegovimi slušalkami. Ko je Shaq ponovil stavek v srbščini ''Sijajna igra, brate'', je Jokić nekako uspel razvozlati sporočilo in se mu zahvalil v maternem jeziku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na tej tekmi je nekaj drobtinic dobil tudi Vlatko Čančar, ki je bil na parketu slabe tri minute, a v tem času ni zapolnil statistični stolpcev, saj ni prišel do meta, skoka, bloka ali ukradene žoge.

Kupil klub, si izbral številko 10 in v ekipo uvrstil debelušnega sina
Preberi še
Kupil klub, si izbral številko 10 in v ekipo uvrstil debelušnega sina

Sicer pa je Shaq v preteklosti že nasmejal Jokića, potem se je od njega poslovil v ruščini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382