Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo z izbrano vrsto brani naslov prvaka.

Športi z žogo

Ronaldo z reakcijo navdušil mnoge, a razjezil sponzorje

A.P.
15. 06. 2021 06.00
2

Te dni se ponovno vse vrti okoli najpomembnejše postranske stvari na svetu – nogometa. Poteka namreč evropsko nogometno prvenstvo, ki ga je v prvih dneh zaznamovala skorajšnja tragedija v vrstah danske reprezentance. Tokrat k sreči ne gre za nič tragičnega, če le niste eden glavnih sponzorjev prvenstva, ki jim je Cristiano Ronaldo naredil zelo negativno reklamo.

Cristiano Ronaldo se te dni s svojo reprezentanco mudi na evropskem prvenstvu v nogometu, kjer bodo Portugalci prvo tekmo odigrali danes proti Madžarski in tako začeli braniti naslov prvaka stare celine iz leta 2016. Nogometaš Juventusa nastopa že na svojem petem prvenstvu, pred petimi leti pa je v Franciji po kopici klubskih in individualnih lovorik v vitrino dodal še reprezentančno.

Ko je 36-letni Portugalec vkorakal na novinarsko konferenco in sedel pred mikrofon, je vidno zgrožen nemudoma umaknil steklenici priljubljene gazirane pijače, ki sta bili strateško postavljeni pred mikrofon. Gre za znamko pijače, ki je sicer dolgoletni sponzor Eura in je že vrsto let prisotna v svetu nogometa. Ob tem je pozval zbrane: "Pijte vodo!" in s tem v slabo voljo spravil proizvajalca pijače, ki jo pije staro in mlado.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Portugalec je znan po tem, da je obseden s svojim zdravjem in velik zagovornik zdravega načina prehranjevanja, k temu pa spodbuja tudi svojega sina. Ta si občasno rad postreže z gazirano pijačo in čipsom, kar mu ni povšeči. "Zanj želim samo najboljše in da bi bil dober v tem, kar počne. Če to želi tudi on, mora nehati jesti nezdravo," je svojo filozofijo pojasnil Ronaldo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede vprašanja, kje bo nadaljeval svojo prihodnost, je Portugalec mirno odgovoril, da mu klubski status ne krajša noči. "Če bi bil star 19 let, ne bi mogel spati in bi razmišljal o svoji prihodnosti. Zdaj je situacija drugačna. Star sem 36 let in mi v tem trenutku ni pomembno, ali bom ostal v Juventusu ali pa ne."

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382