Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo

Športi z žogo

Ronaldo izdal pravi razlog, zakaj je zapustil Real

U.K.
30. 10. 2018 09.11
1

Julija je Cristiano Ronaldo za približno 117 milijonov evrov odšel k Juventusu in šokiral oboževalce. Pred kratkim pa je izdal, zakaj je to dejansko storil.

Portugalski superzvezdnik je sicer devet let preživel v Bernabeu in s klubom osvojil dva naslova La Liga, dva naslova Copa del Rey in štiri naslove Lige Prvakov (kar tri zapored). Njegova kariera pravzaprav ne bi mogla biti boljša. 

Luka Modrič: igralci smo stavili o Ronaldovem odhodu
Preberi še
Luka Modrič: igralci smo stavili o Ronaldovem odhodu


Razlog za odhod
Po navedbah medijev so se precej ohladili odnosi med Ronaldom in predsednikom kluba Florentinom Pérezom. “Počutil sem se, da me ne cenijo več tako, kot so me na začetku. Še posebej sem dobival takšne vibracije od Pereza,” je povedal portugalski nogometaš in tako nakazal, da je odšel zaradi odnosov vodstva. “Prve štiri ali pet let sem imel občutek, da sem Cristiano Ronaldo. Nato pa nič več. Predsednik me je gledal z očmi, ki so govorile, da nisem več nepogrešljiv, če me razumete. Zato sem že dlje časa razmišljal o odhodu. V poročilih so že poročali, da želim oditi, a če povem po resnici, vseskozi sem imel občutek, da me predsednik ne bo zadrževal.” 

Cristiano Ronaldo v Torinu
Cristiano Ronaldo v Torinu FOTO: AP

Težave 
S težavami se sedaj soočajo tako pri Realu, ima pa jih tudi Cristiano. Pri Realu so zaradi slabih predstav kluba že odpustili Lipoteguia, namesto njega pa je prišel Solari. 42-letni Argentinec naj bi sicer klub prevzel le začasno. In seveda marsikdo ugiba, če niso slabe predstave kluba posledica Ronaldovega odhoda. Po drugi strani pa je Ronaldo ujet v škandal zaradi posilstva, zaradi katerega se lahko znajde tudi v zaporu. 

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo FOTO: AP

Denar
Cristiano se otepa tudi ‘obtožb’, da je prestopil v Juventus samo zaradi denarja. “Če bi mi šlo samo za denar, bi šel na Kitajsko, kjer bi zaslužil petkrat več, kot zaslužim tu. Približno enako sem zaslužil v Madridu kot pri Juventusu, celo malo več. Odšel sem, ker so si res želeli, da pridem. To so mi povedali in to so mi pokazali,” je glede denarja dejal Ronaldo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382