Moskisvet.com
Ognjen Mudrinski

Športi z žogo

''Zame po Celju zbirajo denar'': prvi strelec lige blatil bodoči klub in ostal brez donosne pogodbe

M.S.
01. 07. 2022 12.00
0

Zdaj že nekdanji nogometaš Maribora Ognjen Mudrinski se je bahal, kako si je izposloval nesramno visoko plačo, nespametna izjava pa ga je nato stala sanjske pogodbe.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ognjen Mudrinski je bil tik pred prestopom v Celje, ko je v javnost pricurljav posnetek, na katerem se hvali s pogodbo, ki so mu jo ponudili Celjani. ''Brat. Ubil sem jih – ubil. Zame zbirajo denar po Celju. Če imaš kje črno vrečo, jim jo odnesi, da dajo denar na kup, da bo pri tebi,'' se je bahal srbski napadalec in dokončno izgubil možnost podpisa donosne triletne pogodbe, s katero si je izposloval za slovenske razmere izjemno plačo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Na slabem glasu. Tako so Shakiro klicali Piquejevi prijatelji!
Preberi še
Na slabem glasu. Tako so Shakiro klicali Piquejevi prijatelji!

Na 27 tekmah je 30-letni srbski napadalec v nedavno končani sezoni prve slovenske nogometne lige dosegel 17 zadetkov in postal ne samo kralj strelcev, ampak tudi najboljši posameznik in  ''vijol'čni bojevnik'' sezone 2021/2022 (navijaška nagrada). Nogometaš je bil le nekaj dni po koncu sezone v kateri je z Mariborom osvojil naslov prvaka, že preteklost kluba iz štajerske prestolnice, saj je imel previsoke finančne zahteve, uradno pa je bil še član poljskega kluba Jagellonia, kjer pa nanj več ne računa. Celjani naj bi mu obljubljali mesečno plačo v višini blizu 20.000 evrov, zato se je Srb odpovedal poti v eksotične kraje, kjer bi za isti denar verjetno na zelenici garal manj. Tako pa so po izjavi in blatenju njhovega imena Celjani od posla odstopili.

Škandal: vratar prvoligaša pred tekmami zmanjšal svoj gol
Preberi še
Škandal: vratar prvoligaša pred tekmami zmanjšal svoj gol
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376