Moskisvet.com
Atletico - Liverpool

Športi z žogo

Čeferinov bonbonček: nova nagrada v Ligi prvakov

A.P.
17. 02. 2020 20.36
0

Na nogometne zelenice se po dveh mesecih premora vrača nogometna Liga prvakov. Na sporedu so obračuni osmine finala, ki prinašajo novost. Prvič bo Evropska nogometna zveza UEFA na tekmi podelili priznanje za najboljšega igralca tekme. Najboljši nogometaš obračuna bo za to prejel tudi lepo trofejo.

Tisti, ki spremljajo hokej, dobro poznajo priznanje, ki se mu reče igralec tekme in ga podelijo na koncu obračuna hokejistoma z obeh strani ploskve. To nagrado zdaj vpeljuje tudi Čeferinova UEFA v Ligi prvakov, saj bo po koncu tekme podelila nagrado za najboljšega nogometaša. Podeljevali jo bodo od osmine finala dalje.

Branilce naslova v osmini finala čaka zelo resen preizkus.
Branilce naslova v osmini finala čaka zelo resen preizkus. FOTO: AP
Plavajoče nepremičnine za nogometaše: v Katarju rastejo mobilni hoteli na vodi
Preberi še
Plavajoče nepremičnine za nogometaše: v Katarju rastejo mobilni hoteli na vodi

Novost – igralec tekme – ne bo zgolj častni naziv, saj bo nogometaš prejel tudi posebno trofejo oz. pokal v obliki znaka Lige prvakov. Najboljšega igralca bodo izbrali nogometni strokovnjaki, t.i. tehnični opazovalci.

Atletico - Liverpool
Atletico - Liverpool FOTO:
Tekme Lige prvakov si lahko ogledate na Kanalu A ali na VOYO!

Strokovno žirijo bodo sestavljali Bonner, Cosmin Contra, Aitor Karanka, Robbie Keane, Roberto Martinez, Gines Melendez, Phil Neville, Willi Ruttensteiner in Gareth Southgate.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342