Moskisvet.com
Šport - 4

Športi z žogo

Nogometni navdušenci pozor, zdaj gre zares!

Ma.K.
13. 06. 2024 11.56
0

Pričenja se težko pričakovano evropsko prvenstvo v nogometu, na katerem bo po 24 letih ponovno nastopila tudi naša izbrana vrsta. Pričakovanja so seveda velika, fantje pa pripravljeni, da spišejo novo slovensko nogometno pravljico. Prav je, da jih pri tem podpremo, zato se še pravočasno opremite z vsem, kar potrebujejo pravi navijači.

Slovenski nogomet se je v preteklih letih soočal s kar nekaj izzivi. Po udeležbi na svetovnem prvenstvu leta 2002 v Južni Koreji in na Japonskem, je prišlo do večih menjav selektorjev in igralcev, zgodila se je menjava generacij in potrebnega je bilo kar nekaj časa, da je fantom uspelo ujeti homogeni ritem igre ter ga unovčiti tudi na velikih tekmovanjih. 

V kvalifikacijah zaostali samo za Dansko

A zgodilo se je v pravem trenutku. Uvodni kvalifikacijski tekmi v skupini H proti Kazahstanu in San Marinu lansko pomlad so naši fantje uspeli dobiti, sledil je poraz proti Finski in neodločen izzid proti Danski, nato pa še serija 4 zaporednih zmag proti Severni Irski (dvakrat), San Marinu in Finski. Na predzadnji tekmi novembra lani je Danska upravičila vlogo favorita in nadigrala našo reprezentanco, le tri dni zatem pa se je fantom uspelo zbrati in zabeležiti ključno zmago proti Kazahstanu, ki jih je po 24 letih ponovno popeljala v evropsko nogometno elito. 

Jaka Bijol, Miha Blažič, Sandi Lovrić, Žan Celar ter Petar Stojanović - to je le peterica imen, za katera bomo navijali na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu.
Jaka Bijol, Miha Blažič, Sandi Lovrić, Žan Celar ter Petar Stojanović - to je le peterica imen, za katera bomo navijali na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu. FOTO: Arhiv naročnika

Z zmago proti Kazahstanu slovenski nogometaši niso izpolnili samo svojih sanj, temveč tudi sanje množice nogometnih privržencev po vsej Sloveniji. Ker nam je Nemčija sorazmerno blizu, si bodo nekateri veliko tekmovanje ogledali v živo, drugi bomo pesti za naše fante stiskali na domačih kavčih. Prvo tekmo proti Danski bo naša reprezentanca odigrala 16.6. ob 19. uri na Mercedes-Benz Areni v Stuttgartu, štiri dni pozneje jim bodo na Allianz Areni v Münchnu nasproti stali Srbi, 25. 6. pa se bodo v Kölnu spopadli še z Angleži

Letošnje poletje je rezervirano za nogomet - in polo majice!

Konkurenca skupinskega dela je precej huda, a tako kot vselej, bomo navijači tudi tokrat 12. igralec na igrišču - pa naj si bo na stadionu ali na domačih trgih, v pubih ter dnevnih sobah. Mnogi so si že nabavili pijačo in prigrizke, navijaške rekvizite ter nogometne drese, v katerih bodo stiskali pesti za našo izbrano vrsto. Prepričani smo, da bodo naši nogometaši na zelenici dali vse od sebe, da bodo naredili tudi odličen modni vtis, pa so poskrbeli pri s.Oliver, kjer so kot ponosni partner slovenske nogometne reprezentance zasnovali in predstavili novo kolekcijo polo majic, ki združujejo eleganco, udobje in športni duh. 

Modni kos, ki združuje udobje in funkcionalnost  - športna eleganca za vsako priložnost

Ne glede na to, za kakšen stil se boste odločili, bo polo majica svojo vlogo odigrala z odliko in vsakemu videzu dodala pridih elegance. Kroji, ki so jih zasnovali pri s.Oliver v okviru partnerstva s slovensko nogometno reprezentanco, so oblikovani z mislijo na sodobnega moškega in le kdo bi jih lahko predstavil bolje, kot junaki naše nogometne izbrane vrste. V vlogi modelov so se preizkusili Jaka Bijol, Miha Blažič, Sandi Lovrić, Žan Celar ter Petar Stojanović in glede na videno moramo priznati, da so polo majice s.Oliver letošnje poletje z razlogom prva izbira vsakega sodobnega moškega!

Polo majice s.Oliver so TOP trend letošnjega poletja.
Polo majice s.Oliver so TOP trend letošnjega poletja. FOTO: Arhiv naročnika

Ker ima podjetje s.Oliver Slovenija na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu prestižno vlogo uradnega partnerja slovenske nogometne reprezentance, je zagotovilo tudi uradne uniforme za celotno reprezentanco ter podporno ekipo. Naši nogometaši bodo v Nemčiji blesteli v modelu moške obleke Jogg suit znamke s.Oliver Black Label, ki je odličen primer, kako lahko sodobna moška moda združi funkcionalnost in stil. Obleka, ki je ime dobila po materialu, ki spominja na športne trenirke, odraža sodobne modne trende, hkrati pa poudarja pomen samozavesti in udobja, ki ga športniki potrebujejo. Elastičen jersey doda klasični moški obleki udobje, kroj pa eleganco. Popoln duet za zmagovalno vzdušje! 


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630