Moskisvet.com
Anamaria Prodan Reghecampf

Športi z žogo

Nekdanja Playboyeva zajčica kupila prvoligaški nogometni klub

A.P.
06. 06. 2020 06.00
0

Romunka Anamaria Prodan-Reghecampf, ki je nekoč gola krasila strani revije Playboy, je postala ena redkih žensk v svetu okroglega usnja, ki ima v lasti nogometni klub.

Nekdanji Playboyev model in nogometna agentka Anamaria Prodan je držala obljubo in postala lastnica romunskega prvoligaša FC Hermannstadt, ki se je nedavno znašel v finančnih težavah in iskal investitorja, saj se je klubu nabralo za tričetrt milijona evrov dolgov. ''Javila'' se je Prodanova in pred mladim nogometnim klubom – ustanovljen je bil leta 2015 – ki se je iz četrte lige ekspresno preselil med prvoligaško konkurenco ter prvo sezono med elito končal na 10. mestu, so zdaj finančno bolj mirni časi, saj bo nova lastnica poplačala dolgove, prispevek družine Reghecampf pa ne bo le finančen, ampak bo sprejemala tudi druge, bolj športno obarvane odločitve. ''V klubu je zavel svež veter, ki prinaša dodano vrednost,'' so zapisali pri romunskem klubu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nogometaš McDonald se je zaradi sponzorja preimenoval v Burger King
Preberi še
Nogometaš McDonald se je zaradi sponzorja preimenoval v Burger King

Prodanova, ki se je še pred dobrim desetletjem ponašala z nazivom Playboyeve zajčice – nazadnje je za revijo pozirala pred ducat leti – in ne opušča možnosti, da bi se še kdaj razgalila, saj pravi, da v tem, da bi pozirala za revijo za odrasle ne vidi nič spornega in bi ''tudi svojima hčerkama dovolila, da to storita'' (obe ima iz prejšnjega zakona z Tiberiujem Dumitrescujem), je bila v preteklosti tudi nogometna agentka nekdanjega romunskega napadalca Chelseaja Adriana Mutuja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi sicer je žena nekdanjega romunskega reprezentanta in vezista, trenutno pa trenerja kluba Al-Wasl (Združeni arabski emirati) Laurentiuja Reghecampfa, s katerim je poročena od leta 2008, zelo podjetna, saj je med drugim izpeljala rekordni prestop iz romunske lige, potem ko je leta 2016 Nicolaeja Stanciuja iz bukareške Steaue v belgijski Anderlecht poslala za pribl. 10 milijonov evrov. Sedela je tudi že v upravnih odborih nekaterih romunskih klubov, zato dobro ve, kako se v svetu nogometa stvarem streže. Svoj debi kot lastnica kluba bo doživela 13. junija, ko se bo Hermannstadt pomeril z ekipo Sepsi OSK Sfantu Gheorghe.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prodanova je poleg Jessice Ricart in Wande Nare eno odmevnejših ženskih imen v svetu nogometa.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382