Moskisvet.com
Lionel Messi

Športi z žogo

Messi je zaradi tega ''imun'' na koronavirus

A.P.
12. 08. 2020 09.22
0

''Nogometni Mozart'' Lionel Messi, nepogrešljivi član Barcelone, ki se brez njega na zelenici pogosto zdi nebogljena, je našel način, kako se ne more okužiti z novim koronavirusom.

Na zdravje Lionela Messija pazi ne le Argentinec sam, pač pa tudi velik del ekipe Barcelone, ki je lahko v času pandemija koronavirusa zdaj precej bolj mirna, saj si je Messi omislil še dodatno zaščito pred boleznijo covid-19 – vzmetnico. Da, prav ste prebrali. Argentinski nogometni virtuoz namreč uporablja posebno ''anti-koronsko'' ležišče, ki ubija virus oz. preprečuje, da bi se z njim okužil.

Rdeč karton za kašljanje
Preberi še
Rdeč karton za kašljanje

Ležišče kapetana Barcelone, s katero ga v petek v Lizboni čaka četrtfinalni obračun v Ligi prvakov, ki jo po uspehu nad Napolijem čaka munchenski Bayern, ščiti pred okužbo, saj po navedba izdelovalca posebni nanodelci v vzmetnici nevtralizirajo 99,84 odstotka koronavirusa, v primeru, da ležišče pride v stik z virusom, pa ga v štirih urah uniči.

Lionel Messi z družino.
Lionel Messi z družino. FOTO: Instagram

1.000 evrov vredno ležišče podjetja Tec Moon, ki je bilo posebej ustvarjeno za ''ubijanje'' koronavirusa, je podjetje 33-letnemu Messiju podarilo, med drugim pa ga uporablja tudi njegov reprezentančni kolega Sergio Aguero in nekateri drugi zvezdniki španske La Lige, ki ničesar ne želijo prepuščati naključju.

Messi ničesar ne prepušča naključju.
Messi ničesar ne prepušča naključju. FOTO: Profimedia
10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo
Preberi še
10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382