Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Dončić žrtev nove kazni v ligi NBA, plačati mora zaradi simuliranja

M.S.
30. 11. 2023 09.00
0

Luka Dončić je proti ekipi Houston odigral odlično partijo, a ena poteza mu je prinesla denarno kazen.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Luka Dončić je proti ''raketam'' iz Houstona dosegel 41 točk in bil ključni mož za zmago Dallasa. Čeprav so o njem na koncu vsi govorili s presežniki, so mu delilci pravice dolgo po sodniškem žvižgu tekme naložili kazen, potem ko je liga NBA uvedla pravilo, da so lahko košarkarji kaznovani zaradi simuliranja in izsiljevanja prekrškov. Kazen lahko dodelijo tudi naknadno, kar se je zgodilo prav našemu košarkarskemi asu.

Tekme lige NBA lahko spremljate na Kanalu A.
Spal je z bratovo ženo in imel afero z 8 ženskami hkrati
Preberi še
Spal je z bratovo ženo in imel afero z 8 ženskami hkrati
Luka Dončić je bil žrtev nove kazni.
Luka Dončić je bil žrtev nove kazni. FOTO: Profimeda
Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti''
Preberi še
Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti''

Ta bo moral plačati dva tisoč ameriških dolarjev kazni, ker naj bi simuliral prekršek – kazen je začela veljati v letošnji sezoni – na uvodu tekme, ko je preko Dillona Brooksa metal za tri in mu je pri tem spodrsnilo. 24-letni Luka se je na odločitev sodnikov odzval tako, da je objavil fotografijo, na kateri nosi sodniški dres. Sicer pa je Dončić letos precej bolj discipliniran in je do zdaj zbral precej manj tehničnih napak (3) kot v preteklosti na začetku sezone.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
45-letna zvezdnica možu pozirala na plaži, kot da sta sama
Preberi še
45-letna zvezdnica možu pozirala na plaži, kot da sta sama
Dončić je tudi v tej sezoni eden najboljših posameznikov v ligi NBA.
Dončić je tudi v tej sezoni eden najboljših posameznikov v ligi NBA. FOTO: Profimedia
Upa, da bo sotekmovalca "nategnila na suho"
Preberi še
Upa, da bo sotekmovalca "nategnila na suho"

SORODNI ČLANKI

Spal je z bratovo ženo in imel afero z 8 ženskami hkrati Spal je z bratovo ženo in imel afero z 8 ženskami hkrati Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti'' Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti'' Inja Zalta ujeta pod tušem Inja Zalta ujeta pod tušem To lepotico ljubi sveže zaljubljeni pevec skupine Måneskin To lepotico ljubi sveže zaljubljeni pevec skupine Måneskin Umrla slavna igralka iz serije Seks v mestu Umrla slavna igralka iz serije Seks v mestu Aleksander Čeferin na Hrvaškem gradi luksuzno vilo Aleksander Čeferin na Hrvaškem gradi luksuzno vilo 45-letna zvezdnica možu pozirala na plaži, kot da sta sama 45-letna zvezdnica možu pozirala na plaži, kot da sta sama Z njo prevaral igralko, nato še njo, vmes dobil 3 otroke Z njo prevaral igralko, nato še njo, vmes dobil 3 otroke Znan voditelj sporočil žalostno vest, zdravnik mu je postavil težko diagnozo Znan voditelj sporočil žalostno vest, zdravnik mu je postavil težko diagnozo Zunaj temperature pod lediščem, ona pa v minici Zunaj temperature pod lediščem, ona pa v minici V nedeljo, 10. decembra, začne veljati nov vozni red vlakov V nedeljo, 10. decembra, začne veljati nov vozni red vlakov Oranžni karton? Se v nogometu obeta 10-minutna kazen in kazenska klop? Oranžni karton? Se v nogometu obeta 10-minutna kazen in kazenska klop? Zaradi pevke, ki je v minici poplesavala v cerkvi, razrešili duhovnika Zaradi pevke, ki je v minici poplesavala v cerkvi, razrešili duhovnika Luka dobiva novega šefa, saj Cuban prodaja Dallas; to bo nova lastnica Luka dobiva novega šefa, saj Cuban prodaja Dallas; to bo nova lastnica Zato se je ta znani Slovenec odločil za sterilizacijo Zato se je ta znani Slovenec odločil za sterilizacijo Neymar prosil za gole fotografije te lepotice, ona ga je hladnokrvno zavrnila Neymar prosil za gole fotografije te lepotice, ona ga je hladnokrvno zavrnila Gola ritka slavne političarke glavna tema naslovnic, pozirala v bikiniju in zrušila splet Gola ritka slavne političarke glavna tema naslovnic, pozirala v bikiniju in zrušila splet Kaj se dogaja z Beyoncé? Spreminja se v Kim Kardashian! Kaj se dogaja z Beyoncé? Spreminja se v Kim Kardashian! Laura Beranič: Ne zgodi se vsem, da gredo en dan normalno po nakupih, naslednji dan pa te prepoznavajo na vsakem koraku Laura Beranič: Ne zgodi se vsem, da gredo en dan normalno po nakupih, naslednji dan pa te prepoznavajo na vsakem koraku Ta zvezdnica je presenetljivo največja zaslužkarica na platformi OnlyFans Ta zvezdnica je presenetljivo največja zaslužkarica na platformi OnlyFans Kaj so hemoroidi in kaj morate vedeti o njih? Kaj so hemoroidi in kaj morate vedeti o njih? Upa, da bo sotekmovalca "nategnila na suho" Upa, da bo sotekmovalca "nategnila na suho" V šovu je spal z eno, ves ta čas pa ga doma čaka druga V šovu je spal z eno, ves ta čas pa ga doma čaka druga 6 napak, ki jih delamo med vadbo, ko smo starejši 6 napak, ki jih delamo med vadbo, ko smo starejši

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382