Moskisvet.com
Luka Dončić vs Minnesota Timberwolves

Športi z žogo

Ste videli, od kod je Luka Dončić zadel koš?

A.P.
08. 04. 2019 15.16
11

Luka Dončić že celo sezono dokazuje svoje razkošno košarkarsko znanje in je onkraj luže s svojimi predstavami in koši v odločilnih trenutkih sprožil pravo Dončičmanijo.

A če smo bili cirkuških metov pred tekmami vajeni predvsem od Stepha Curryja, ki redno zadeva trojke iz hodnika, je tokrat prvi zvezdnik Bojevnikov dobil resnega konkurenta kar v kandidatu za naziv najboljšega novinca leta v ligi NBA, dalaškem ''Teličku'' Luki Dončiću.

Luka Dončić brez sramu priznal svojo največjo strast
Preberi še
Luka Dončić brez sramu priznal svojo največjo strast

''Je šla notri? Ste posneli?'' je bil komentar Luke Dončića, potem ko je slovenski košarkarski dragulj med ogrevanjem nonšalantno zadel trojko iz sedečega položaja in to kar s klopi za rezervne igralce. Ob tem je treba dodati, da so njegov pogled močno ovirali soigralci, kar še dodatno dviga vrednost njegovemu podvigu.

Koš, vključno z reakcijo, je ovekovečil navdušen navijač za njegovim hrbtom in ga nesebično delil s svetom. S tem je Dončić gotovo dobil še dodatne privržence, ki jih v taboru ''Luka Magic'' že tako ni malo in v katerem so tudi številna velika imena košarke ter druga zvezdniška imena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382